Cap a Tailàndia amb l’objectiu de guanyar la Copa Intercontinental

Cap a Tailàndia amb l’objectiu de guanyar la Copa Intercontinental

L’equip d’Andreu Plaza ha iniciat el seu camí cap a Bangkok, on arribarà, prèvia escala a Doha, per buscar un títol que encara no ha aixecat

El Barça Lassa s’ha enlairat aquest matí en direcció a Tailàndia –via Doha– per disputar la Copa Intercontinental del 27 d’agost al 2 de setembre. Els de Plaza arribaran a Bangkok gairebé 24 hores més tard d’haver-se enlairat a l’aeroport de Barcelona-El Prat, a les 05.30 h del país asiàtic.

Dilluns 27 i dimecres 29 a les 13.30 hores, els partits de la fase de grups

L’equip s’entrenarà aquella mateixa tarda amb l’objectiu de prendre mides a la pista on es disputarà el torneig. D’altra banda, el diumenge 26 d’agost Andreu Plaza i Sergio Lozano atendran els mitjans en la roda de premsa oficial. L’esdeveniment servirà com a prèvia del debut blaugrana contra l’Elite Futsal, que es disputarà el dilluns 27 d’agost a les 13.30 h (hora de Barcelona).

L’equip tornarà a entrenar-se dimarts en torn de tarda, i repetirà horari en el segon duel de la fase de grups, que serà contra el Magnus Futsal, botxí blaugrana a l’edició del 2016. El retrobament d’Arthur amb el seus excompanys serà el dimecres 29 d’agost a les 13.30 h (hora de Barcelona).

El dissabte 1 de setembre, la semifinal, i el diumenge 2, la possible final

L’equip disputarà, en cas d’acabar primer la fase de grups, la semifinal a les 13.00 h (hora de Barcelona), i si és segon de grup, a les 10.30 h (hora de Barcelona).

Si els de Plaza arribessin a la gran final del torneig, la disputaren a les 10.15 h (hora de Barcelona). En cas de caure a la penúltima ronda, jugaran el partit pel tercer i el quart lloc a les 8.00 h (hora de Barcelona).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut