Els canvis dels rivals del Barça al grup C de la Lliga de Campions

Els canvis dels rivals del Barça al grup C de la Lliga de Campions

El FC Barcelona rebrà tres equips forts que s’han reforçat amb jugadors com Scott Sinclair (Celtic), Kramer (Gladbach) i Nolito (City)

El dimarts 13 comença la Lliga de Campions per al FC Barcelona. Els homes de Luis Enrique obriran la competició a casa davant el Celtic de Glasgow, equip contra el qual també van obrir la pretemporada. La fase de grups la tancaran al Camp Nou el 6 de desembre contra el Borussia Mönchengladbach, exequip de Marc André ter-Stegen. Així doncs, el FC Barcelona afrontarà una lligueta intensa en la qual s’haurà de veure les cares amb tres grans equips que s’han reforçat d’allò més bé aquest estiu.

Celtic

Es van enfrontar en el primer amistós per al Barça, però, des de llavors, el conjunt de Brendan Rodgers ha patit certs canvis. El Celtic se situa actualment líder a la Premiership, en la qual ha marcat ja 10 gols en tres partits. Sembla clar que l’atac del conjunt escocès ha patit diferents millores. I és que Griffiths, autor de 40 gols en la passada campanya, ja no només està acompanyat de la velocitat de Forrest, sinó que aquesta temporada ha arribat Scott Sinclair, extrem veloç procedent de l’Aston Vila.

A més, el golejador principal de l’equip compartirà posició amb un jove Moussa Dembele, ex del Fulham. Tot i que els canvis més importants hagin arribat a la davantera, amb la baixa de Scepovic (Getafe) i les incorporacions de Sinclair i Dembele, Kolo Touré també arribat a l’equip per apuntalar la defensa.

Entre les incorporacions d’aquesta temporada, també hi ha Cristian Gamboa (lateral), Kristoffer Ajer (migcampista), Dorus de Vries (porter), Patrick Roberts (cedit pel Manchester City) i tres jugadors que pugen del planter de l’equip escocès. La columna vertebral de l’equip, però, se segueix mantenint, i és que tant el porter Gordon, com els defenses O’connell i Lustig, el capità Scott Brown i Griffiths continuen al capdavant d’un equip que ha guanyat les últimes cinc Lligues.

Borussia Mönchengladbach

El conjunt alemany dirigit per André Shubert ha patit un total de cinc baixes i s’han reforçat amb cinc jugadors més. La baixa més sonada ha estat la del migcampista Granit Xhaka, que va aprofitar una oferta de l’Arsenal per recalar a la Premier League. L’escollit per suplir la qualitat de l’internacional suïs ha estat Kramer. L’alemany arriba procedent del Bayer Leverkusen i aporta més físic al mig del camp. Tobias Strobl, que arriba del Hoffenheim, és un jugador que també es mou al mig del camp. L’altra cara nova per reforçar el mig del camp és Lászlo Bénes, de només 18 anys.

La línia defensiva de l’equip també s’ha vist reforçada amb la incorporació del danès Vestergaard, exjugador del Werder Bremen, i del jove Mamadou Doucouré, que va disputar la temporada 2015/16 amb el filial del PSG. La davantera de l’equip sí que es manté intacte. I és que Ibrahima Traoré, André Hahn i Raffael segueixen liderant l’atac del conjunt alemany, acompanyats dels sempre perillosos Thorgan Hazard i Lars Stindl.

Manchester City

El tercer rival del Barça a la fase de grups arriba renovat. Amb l’arribada de Pep Guardiola, l’equip ha vist com un total de 19 jugadors abandonaven la disciplina del conjunt anglès. L’absència més destacada és la de Joe Hart a la porteria, i és que el que ha estat el porter titular durant les últimes temporades ha acabat cedit al Torí. Entre les baixes del conjunt ‘citizien’ hi ha 15 cessions i quatre vendes. Dzeko ha acabat recalant al conjunt en el qual va estar cedit tota la temporada passada, la Roma, mentre que Rulli (Reial Societat), Lejeune (Eibar) i Jovetic (Inter de Milà) són les altres baixes definitives.

En qualitat de cedits, entre d’altres, han abandonat l’equip Mangala (València), els recent fitxats Pablo Marí (Girona), Zinchenko (PSV) i Marlos Moreno (Deportivo), Nasri (Sevilla) i Bruno Zuculini (Rayo Vallecano). Per la seva banda, el conjunt anglès ha reforçat totes les línies, des de la porteria, amb l’exblaugrana Claudio Bravo, fins a la davantera, amb els fitxatges de Nolito i Gabriel Jesús, que no s’incorporarà fins al gener. El jove alemany Leroy Sañé (extrem), Gündogan (migcampista) i John Stones (defensa) han estat les altres principals cares noves del City de Guardiola.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut