'Geronimo Stilton: Gran Retorn a Fantasia, el nou musical’, l’espectacle del proper Nadal amb descompte per als socis

'Geronimo Stilton: Gran Retorn a Fantasia, el nou musical’, l’espectacle del proper Nadal amb descompte per als socis

Del 2 de desembre del 2016 al 8 de gener del 2017 al Teatre Condal. 20€ per a les funcions del 2 al 4 de desembre* en compres realitzades abans del 30 d’octubre i el 15% de descompte per a la resta de les funcions*. (*Exclosa Stilton Experience)

Amb l’Stilton Experience podràs conèixer Geronimo Stilton després de la funció! Ell et rebrà al seu despatx per fer-se una foto amb tu i firmar-te un pòster. Gaudeix d’una experiència única!

Geronimo Stilton torna al Regne de la Fantasia, on l’espera la missió més difícil, més misteriosa, més aventurera, més emocionant, més perillosa, més solitària i més màgica de totes!

Aquesta vegada, Flordiana no és la seva aliada, ni la seva amiga, sinó una reina esquerpa, malcarada i hostil, que li ordena que vagi a buscar els Set Objectes Màgics que hi ha escampats per tot el Regne de la Fantasia. Tot plegat, és estrany i molt misteriós.

Una aventura de bigotis en la qual ens retrobarem amb personatges tan coneguts com el gripau Scribacchinus, la bruixa Stria, l’encantador Boletus, la valenta Alys i molts d’altres! 

Una nova aventura musical farcida de misteri, d’emoció, de màgia, de cançons molt divertides, d’imaginació i moltíssima fantasia.

Com s’hi pot assistir?

S'hi pot assistir fent la compra de l'entrada ‘online’ i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través de l’enllaç de sota.

Les entrades comprades ‘online’ es reben directament a l'adreça electrònica amb la qual s'ha fet la compra.

Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l'entrada.

Dades d’accés

Usuari: socisfcb
Contrasenya: 2012

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut