Ricard Muñoz: “La Supercopa és un torneig molt igualat”

Ricard Muñoz: “La Supercopa és un torneig molt igualat”

L’entrenador blaugrana considera que la semifinal d’aquest dissabte serà “un partit lluitadíssim”, perquè “el Reus juga a casa i haurem d’estar molt atents”

El primer títol en joc arriba aquest cap de setmana, amb la disputa de la Supercopa d’Espanya. Un dia abans de la semifinal d’aquest dissabte a Reus (21.00 hores, La Xarxa i Movistar+, 159), Ricard Muñoz ha assegurat que “la Supercopa és un torneig molt igualat que sempre s’acaba definint a la pròrroga o per petits detalls”.

Davant els mitjans de comunicació, el tècnic blaugrana ha destacat que el partit contra el Reus Deportiu La Fira serà “un partit lluitadíssim”, perquè el rival “juga a casa i haurem d’estar molt atents”. En aquest sentit, Muñoz ha descrit el conjunt de Mariotti com un equip “renovat, amb moltes cares conegudes i de gran qualitat individual”.

Matias Pascual: “L’estada a Portugal va ser molt positiva”

El jugador Matias Pascual també ha valorat com s’afronta la Supercopa d’Espanya: “És un campionat que costa molt guanyar i, a davant, tenim un fort rival”. “Com sempre, ens hem de centrar en el nostre joc i fer-ho el millor possible”. Segons ha reconegut l’argentí, els quatre partits amistosos jugats la setmana passada a Portugal van deixar una sensació “positiva” en l’equip, ja que “ens va ajudar a preparar moltes coses”.

Pascual també ha assenyalat que “el Reus s’ha reforçat amb grans jugadors i han format un gran equip. Hem d’afrontar el partit com una final”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut