Unes FC Barcelona – CB Sureste GC Santa Lucía: Segon triomf del curs (42-32)

Els blaugranes, després de debutar amb triomf, van sumar la segona victòria de la temporada

L’UNES FC Barcelona va vèncer el Sureste Gran Canària en un matx que els blaugranes van començar a sentenciar a la primera part amb el 24-10 que reflectia el marcador. Els canaris van reaccionar en el tercer període amb un parcial de 4-14, però en els últims deu minuts de partit els catalans van acabar de sentenciar amb el 14-8 que suposava el 42-32 i la segona victòria del curs.

Cal destacar, per part de l’UNES FC Barcelona, la pressió feta a tota la pista feta des de l’inici i les bones opcions de tir que van permetre agafar una bona renda des de l’inici i que es va mantenir i ampliar amb els catorze punts de diferència que hi havia al descans.

En el tercer període, però, els canaris van trobar millors opcions de tir i van fer un parcial de 0-10 que va situar el partit en el 28-24. Tot i així el Barça va saber patir, va tornar a la seva gran defensa i ajustant les línies, i es va fer fort per acabar imposant-se per 42-32.