Festivitat de la Mercè amb la tradicional missa i el lliurament d’insígnies d’or

Festivitat de la Mercè amb la tradicional missa i el lliurament d’insígnies d’or

L’Auditori 1899 acollirà l’acte religiós, mentre que la Llotja Presidencial Josep Suñol serà l’escenari de l’homenatge als socis que compleixen 50 anys de vinculació al Club

El FC Barcelona festejarà el dissabte 24 de setembre el 59è aniversari de la inauguració del Camp Nou i la festivitat de la Mercè, patrona de la ciutat, amb la tradicional missa que celebra cada any el Club, i a la qual tots els socis i familiars estan convidats. Aquest any, la cerimònia tindrà lloc a l’Auditori 1899, a partir de les 10.30 hores,

Com ja és habitual en aquesta jornada de la Festa Major de Barcelona, posteriorment a la missa, tindrà lloc el lliurament d’insígnies d’or al primer grup de socis que celebren el 2016 els seus 50 anys de vinculació al FC Barcelona.

Aquests actes de lliurament d’insígnies d’or s’efectuaran aquesta temporada en un nou escenari, ja que els socis homenatjats seran convocats a la Llotja President Suñol del Camp Nou, on seran rebuts pel president Josep Maria Bartomeu, que els farà entrega de la corresponent insígnia d’or pels seus 50 anys de socis blaugrana.

El format d’aquest acte variarà ostensiblement aquesta temporada, i es convertirà en una recepció personal i íntima en reduir-se el nombre de socis presents a cada convocatòria. Està previst que al llarg de la temporada se celebrin una dotzena d’actes per liurar les insígnies a un total de 369 socis que es van vincular al Club l’any 1966.

Dissabte 24 de setembre. Dia de la Mercè

10.30 h.: Santa Missa a l’Auditori 1899 del Camp Nou.
12.00 h.: Lliurament de les insígnies d’or al primer grup de socis que compleixen el 2016   els seus 50 anys d’antiguitat al Club (Llotja President Suñol). Assistència del president Josep Maria Bartomeu i del vicepresident primer Jordi Cardoner.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut