Pascual: “El Naturhouse és un dels millors equips d’Europa”

Pascual: “El Naturhouse és un dels millors equips d’Europa”

Els blaugranes visiten la pista on van caure per darrera vegada en la competició domèstica

L’atzar del calendari ha volgut que a la tercera jornada de Lliga el Barça Lassa visiti la pista del Naturhouse La Rioja, l’altre equip de Champions de la Lliga Asobal. En aquest pavelló els blaugranes van perdre el darrer partit en competició domèstica. Va ser el 18 de maig del 2013 i els de Pascual van caure per 33 a 31. Des d’aquell moment, 124 partits guanyant, contemplen a Pascual i els seus. El partit tindrà lloc dissabte a les 17 h i en directe per Movistar+, en el dial 56.

Precisament, Xavi Pascual ha destacat que “ens esperem un dels rivals més fort que hi ha, un equip de Champions”. A més, el tècnic culer ha afegit que “en les quatre darreres temporades només ha perdut contra nosaltres a casa, a més d’un partit de competició europea amb el Granollers”, i ha deixat clar que és “un camp molt complicat per a tothom, i el que volem és treure els dos punts”.

L’entrenador blaugrana ha repassat el conjunt de Javier ‘Jota’ González, recalcant que “és un equip que aquest any ha millorat, té primera i segona unitat, té bons jugadors en totes les posicions i capacitat de llançament exterior. A més de dos centrals amb un estil molt peculiar d’ells”. “Jugador que corren, capaços de defendre i molt treballats, que porten molt de temps amb una filosofia i que juguen amb uns automatismes que els hi són fàcils” ha destacat.  “En línies generals és un dels millors equips que hi ha Europa”, ha conclòs.

Pel que fa a la convocatòria, viatgen 16 jugadors, entre els quals destaca l’entrada de Saubich i Jallouz, mentre que descansa Noddesbo.

Un rival molt perillós

El NaturHouse La Rioja arriba a la tercera jornada de Lliga després de caure a la pista de l'Abanca Ademar per 27 a 23. Els de La Rioja arriben a aquest partit davant el FC Barcelona Lassa amb ganes de demostrar que la derrota a Lleó va ser un accident i disposats a repetir la gesta de maig del 2013.

En aquella ocasió els blaugranes jugaven a Logronyo ja amb el títol de Lliga aconseguit i mirant a la Final Four de Colònia. En un partit força disputat, els homes que ja entrenava ‘Jota’ González van poder superar els blaugranes i aconseguir derrotar el FC Barcelona. Des d’aquell dia, l’handbol blaugrana no ha tornat a perdre i, en cas de triomf a Logronyo, sumaria 125 partits consecutius a la Lliga, a la Copa, a la Copa Asobal, a la Supercopa de Catalunya, i a la Supercopa Asobal.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut