Comença el curs escolar a la Masia

Comença el curs escolar a la Masia

Un total de 37 esportistes cursen el batxillerat vespertí a les aules de la residència blaugrana mentre que 43 jugadors més es desplacen cada matí fins a l’Escola Lleó XIII per fer la secundària i el batxillerat diurn

El curs escolar també ha començat avui a la Masia. Un total de 37 esportistes cursaran aquest any el batxillerat vespertí a les aules de la residència blaugrana mentre que 43 jugadors més es desplaçaran cada matí fins a l’Escola Lleó XIII per fer la secundària i el batxillerat diurn. Avui s’ha tornat a la normalitat educativa a la Masia tot i que l’entrenament del Juvenil A, programat a les 16.00 hores al Mini Estadi per preparar el partit de la Youth League de demà contra el Celtic i la marxa de cinc jugadors blaugranes a la convocatòria de la selecció espanyola Sub17, ha alterat el primer dia de classes.

Dels 37 esportistes que cursen batxillerat, 30 són futbolistes i set pertanyen a la secció de bàsquet. D’aquests 37 nois, 20 fan primer de batxillerat i 17 cursen segon curs. Dels 43 jugadors que assisteixen a l’Escola Lleó XIII, un total de 38 fan secundària, dos esportistes estudien primer de batxillerat pel matí i tres fan segon de batxillerat també pel matí al ser jugadors de seccions. “La gran novetat d’aquesta temporada és que els nostres esportistes poden estudiar per primera vegada des que vam implantar fa cinc anys el batxillerat a la Masia les quatre modalitats”, explica Rubén Bonastre, cap d’estudis de la Masia que coordina amb els professors de l’Escola Lleó XIII aquesta oferta acadèmica a la carta que se’ls hi dona als joves esportistes del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut