El Barça hissa la bandera a Nova York

El Barça hissa la bandera a Nova York

L’icònic hotel Waldorf Astoria ha col·locat la bandera del Barça a la seva façana de Park Avenue com a gest de benvinguda a la ciutat

Des d’aquest dimarts la bandera blaugrana oneja juntament amb la nord-americana a la façana del Waldorf Astoria, un dels hotels més emblemàtics de la ciutat. Aquest acte simbòlic, que és un gest de benvinguda, suposa el tret de sortida dels diferents actes que tindran lloc durant aquest dimarts i dimecres a la metròpoli nord-americana amb motiu de la inauguració de l’oficina del FC Barcelona als Estats Units.

A la façana d’aquest establiment hi ha sempre una bandera nord-americana i, al costat, un màstil que en funció dels grans esdeveniments que acull la ciutat o les grans efemèrides oneja diferents banderes. Els responsables de l’hotel han considerat l’obertura de l’oficina del Barça a Nova York com un esdeveniment mereixedor de constar a la seva façana principal.

El Waldorf Astoria, situat al 301 de Park Avenue, és un dels hotels amb més tradició de Nova York. Des de la dècada dels 30, i sobretot a partir de la Segona Guerra Mundial, aquest establiment ha estat la seu d’importants trobades internacionals, conferències i lloc de reunió dels polítics que van protagonitzar la Guerra Freda.

L’hotel original, construït el 1893, estava situat a la Cinquena Avinguda, el mateix indret que ocupa actualment l’Empire State. Amb la construcció del gratacel, el 1929, l’hotel es va traslladar una mica més al nord de Manhattan, fins a la ubicació que ocupa actualment. L’hotel és ben a prop de la seu del Barça a Nova York, situada al 250 de la mateixa Park Avenue.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut