L’Infantil B guanya el prestigiós torneig Ciudad de Miranda

L’Infantil B guanya el prestigiós torneig Ciudad de Miranda

L’equip de Sergi Milà va superar el Celta a les semifinals per 1-0 i es va imposar al Deportivo a la final per 2-0 en un cap de setmana en què ja han debutat sis equips en competició oficial

CADET A – ESCOLA FUTBOL GAVÀ

Empat jugant 25 minuts amb nou (2-2)

El Cadet A del Barça ha debutat aquest cap de setmana a la Lliga de la Divisió d’Honor amb un empat contra l’Escola de Futbol Gavà (2-2). Els jugadors de Franc Artiga van ser els encarregats d’inaugurar el marcador, només començar el partit, amb un gol de Pablo Moreno en el minut 7. Però el Barça es va quedar amb deu jugadors quan Antonio Bioque va ser expulsat amb vermella directa en una jugada en què l’àrbitre va considerar que era el darrer defensor. Ja a la segona part, Anssumane Fati va fer el 2-0 abans que l’àrbitre expulsés, en una de les moltes decisions polèmiques que va prendre, Ivan Bravo i deixés el Barça amb nou jugadors. El Gavà va aprofitar la seva superioritat numèrica i va igualar el marcador amb dos gols d’Aitor Palomino. El Cadet A visitarà la propera jornada el camp del Badalona.

INFANTIL A – NÀSTIC DE TARRAGONA

Bon joc i gols en un debut perfecte (5-0)

Bon debut de l’Infantil A de Carles Martínez a la Divisió d’Honor. Els blaugranes van superar el Nàstic de Tarragona per un contundent 5-0 en un partit que va obrir el debutant Fermín López, que arriba al Barça procedent del Betis, en una bona acció individual. El 2-0 va ser obra de Marc Pelaz amb un espectacular xut des de fora de l’àrea que va entrar per l’escaire esquerre del porter. Amb aquest resultat i amb l’Infantil A dominant el partit, es va arribar al descans. La segona part va ser completament blaugrana. Mamadou va fer el 3-0 al minut 44 i Arnau Solà (min 49) i Leo dos Reis (min 60) van arrodonir una victòria que va deixar un molt bon debut del jugador Jorge Alastuey, procedent del Saragossa, al centre del camp blaugrana. L’Infantil A té la propera jornada una sortida molt complicada al camp de la Damm.

INFANTIL B – TORNEIG CIUDAD DE MIRANDA

Campions superant el Deportivo a la final (2-0)

L’Infantil B va fer una demostració d’ADN Barça al torneig Ciudad de Miranda que es va disputar aquest cap de setmana a Miranda de Ebro (Burgos). El seu joc va ser tan espectacular que es va guanyar els elogis de tots els rivals que van disputar el torneig. Dos gols de Narcís Costa i Diego Almeida a la final van servir per superar el Deportivo i endur-se un dels tornejos més prestigiosos del país per a jugadors nascuts l’any 2004.

I és que l’equip dirigit per Sergi Milà va signar un campionat perfecte. Va superar a la fase prèvia l’equip local de La Charca per 8-0 i es va imposar després a l’Eibar (3-0), el Deportivo (2-1) i l’equip japonès Kashiwa Reysol (2-0). El partit de semifinals, disputat davant d’un gran Celta, va ser potser el més complicat. L’Infantil B es va imposar amb un gol d’Iker Almena. La final, una altra vegada contra el Deportivo, va suposar el segon títol en un torneig per a l’Infantil B aquesta pretemporada després de guanyar la World Challenge Cup al Japó. El defensa blaugrana Pol Muñoz va ser escollit millor jugador del torneig.

ALEVÍ A – CERDANYOLA VALLÈS

Gols per sumar els primers tres punts a la Lliga (7-0)

El conjunt de Marc Serra va començar la Lliga al Grup 1 de la Preferent de la millor manera possible: golejant el Cerdanyola del Vallès a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per 7-0. Amb doblets d’Iker Bravo, Raúl Alarcón i un hat-trick de Solo Traore, el davanter que arriba procedent del Can Rull de Sabadell, els nois de l’Aleví A blaugrana van demostrar estar en molt bona forma en el primer partit oficial de la temporada 2016/17. L’Aleví A jugarà la propera jornada de Lliga al camp de la Penya Barcelonista Cinc Copes.

ALEVÍ B – L’HOSPITALET B

Gols i tres punts per agafar confiança abans del derbi (5-0)

L’Aleví B de Jordi Pérez va començar amb molt bon peu la Lliga al Grup 2 de Preferent. I és que els blaugranes es van alçar amb la victòria davant L’Hospitalet B per 5 gols a 0. Els cinc golejadors de l’enfrontament van ser del debutant Ferran Baqué, que arriba procedent del Gimnàstic Manresa (min 6), Kevin Kelley (min 10), Roger Coll (min 29), Arnau Gracia (min 41) i Bilal Achhiba (min 51). L’Aleví visita la propera jornada el difícil camp de l’Espanyol A.

ALEVÍ D – MEMORIAL ENRIC RODÀ SERRA

Subcampions en caure als penals contra el Girona A (0-0)

Molt bon Memorial Enric Rodà Serra el que va signar l’Aleví D a Les Preses (Girona). L’equip de Dani Horcas continua demostrant que creix dia a dia i només va caure a la final, al penals després d’empatar 0-0, contra un Girona A, de categoria Preferent, format per nanos un any més grans que els blaugranes. Tot i això, l’Aleví D va completar un bon torneig. A la fase prèvia va guanyar el Bosc de Tosca (5-0), el Banyoles (1-0) i el Manlleu (2-1) i va empatar amb el Sant Feliu (1-1). Als quarts de final es va desfer del Vic (1-0) i, ja a les semifinals, del Camprodon (2-1).

BENJAMÍ A – VILASSAR DE DALT

Victòria dedicada al company lesionat Pol Duran (8-0)

El Benjamí A del Barça va inaugurar la Lliga al Grup 2 de Preferent amb una contundent victòria contra el Vilassar Dalt que tots van voler dedicar a Pol Duran, el jugador de l’equip que ha patit una greu lesió al genoll esquerre. De fet, els jugadors van sortir al terreny de joc amb una samarreta blanca on es podia llegir: “Ànims, Pol!”. El golejador del partit va ser Lamine Yamal, que va aconseguir introduir la pilota a la porteria rival en quatre ocasions. Amb l’ajuda dels gols de Marc Bernal, Xavi Castellanos i el doblet de Landry Céphas, els nois de Jordi Font han culminat un inici de Lliga impecable, en una mostra de seguretat i força tant en el joc ofensiu com en la capacitat d’acabar amb la porteria a zero. El Benjamí A juga la propera setmana a camp del Badalona.

SANTBOIÀ – BENJAMÍ B

Una estrena excel·lent amb gols i bon joc (0-9)

El Benjamí B blaugrana va donar el tret de sortida a la Lliga regular, i no ho podria haver fet millor. Els blaugranes van signar la victòria més àmplia de la primera jornada del Grup 1 de la Lliga Preferent en superar per 0 a 9 el Santboià. Els golejadors de l’equip d’Òscar Jorquera van ser Òscar Masqué, que va obrir el marcador, Denis Cruz, Albert Navarro, Xavi Espart, Gerard Ruiz de Valdivia, i Quim Junyent i Gibert Jordana, amb un doblet cadascun. El Benjamí B rep la propera jornada la visita del Vilassar de Mar.

BENJAMÍ C – TRIANGULAR SANT ILDEFONS

Tres victòries en un cap de setmana en partits amistosos

El Benjamí C va tenir un cap de setmana carregat. Els jugadors d’Albert Puig van tenir tres amistosos diferents en dos dies, per seguir amb la pretemporada abans de començar la Lliga al mes d’octubre. El primer es va jugar dissabte a les 10.30 hores a la Ciutat Esportiva, on el Barça va guanyar el Sant Gabriel per 4 a 1.

Els altres dos partits es van disputar en la jornada de diumenge al Municipal Sant Ildefons. El Benjamí C blaugrana va participar en un triangular d’F-7, en què els partits constaven de dues parts de 12 minuts. Els d’Albert Puig van guanyar l’equip amfitrió, el Sant Ildefons, per 1 a 8, i el Santboià, per 2 a 0. Tots dos equips, amb jugadors un any més grans que els blaugranes, van posar a prova l’equip de Puig abans de l’inici de la temporada oficial.

Altres resultats en partits amistosos:

Dissabte, 17 de setembre
San Gabriel – Aleví C (1-10)
Benjamí D – Sant Cugat Esport (5-1)
Prebenjamí – Martorell (0-1)
Prebenjamí – Sant Cugat (1-0)

Diumenge, 18 de setembre
Cadet B – CP Sarrià (3-0)
Sistrells CF – Benjamí D (5-1)
Prebenjamí – Gimnàstic Manresa (3-3)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut