FC Barcelona Femení – Santa Teresa: Quedem a casa

FC Barcelona Femení – Santa Teresa: Quedem a casa

16 h, Gol: El conjunt blaugrana, en bona línia, debuta a Sant Joan Despí aquesta temporada en la segona jornada de Lliga
98 dies després de l’últim partit a casa, el Barça Femení torna a la Ciutat Esportiva per disputar la segona jornada del campionat de Lliga. Hi arriba amb bona línia, gràcies a haver completat una pretemporada prometedora i haver confirmat les expectatives amb un 0-4 en el debut a Tenerife. Davant hi tindrà un Santa Teresa també animat pel 3-0 assolit en el compromís inicial contra el Tacuense.

Amb l’alta mèdica d’Alexia Putellas i resolts els tràmits burocràtics pendents amb Ange Koko, el cos tècnic blaugrana disposa de tota la plantilla excepte les lesionades Ane Bergara i Leire Landa.

Les declaracions de Xavi Llorens

“El Santa Teresa és un equip renovat, que va sumar tres punts a la primera jornada, i té la moral de donar la sorpresa a la Ciutat Esportiva. Intenta jugar bé la pilota i al contraatac, per la velocitat que tenen al davant”.

“Hem de fer circular la pilota amb rapidesa, ser intenses i verticals. Això no vol dir renunciar a dominar i a la nostra manera de jugar”.

“Tenir aquesta amplitud de plantilla és un maldecap agradable. Intentarem treure el millor equip, però les jugadores no han de ser impacients. Només portem un partit i la Lliga és molt llarga”.

“Ange Koko ja està disponible per jugar. Espero que a la segona part pugui tenir uns minuts i es pugui veure el que pot aportar aquesta jugadora, molt diferent al que teníem”.    

Les declaracions de Bárbara Latorre

“Estic molt contenta per la primera convocatòria amb la selecció i il·lusionada per l’oportunitat que m’han brindat”.

“Estem amb moltes ganes de poder estar amb la nostra afició i intentarem treure els tres punts”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut