“És un orgull i una motivació arribar al Barça”

“És un orgull i una motivació arribar al Barça”

El valencià, que lluirà el '10', espera “donar el màxim per ajudar l’equip a créixer i guanyar el màxim de títols possibles”

Víctor Claver ha estat presentat com a nou jugador del Barça Lassa. En una roda de premsa celebrada al Palau Blaugrana, l’aler valencià ha explicat que “és un orgull i una motivació arribar aquí al Barça”. Claver, a qui han acompanyat el directiu responsable de la secció Joan Bladé i el mànager esportiu Rodrigo de la Fuente, ha signat fins l’any 2019.

De La Fuente, després de felicitar el jugador per la seva medalla de bronze als Jocs de Rio, ha explicat que el cos tècnic espera de Claver “una gran versatilitat, equilibri i consistència”. A més, ha agraït a l’aler valencià la predisposició a fitxar pel Barça, havent rebutjat altres ofertes d’equips de l'Eurolliga, i ha afegit que Claver serà una peça clau per “trobar consistència al vestidor i fer grup”.

D’altra banda, el jugador ha promès “donar el màxim per ajudar l’equip a créixer”. A més, Claver ha afirmat que se sent còmode jugant indistintament de ‘3’ i de ‘4’: “No tinc cap problema. Ara mateix jugo més de ‘4’ pel tipus de plantilla. Va ser la posició on més em va utilitzar –Bartzokas- l’any passat i estic molt a gust”, ha assenyalat. Per Claver, arribar a Barcelona significa “més estabilitat” i ha destacat que coincidir de nou amb Bartzokas és positiu.

El flamant medallista de bronze a Rio també ha confessat que aterrar a Barcelona i a l’equip havia estat molt fàcil, perquè ja coneixia gran part del vestidor, i que espera ajudar Rice i Koponen a adaptar-se, ja que els uneix una gran relació des de la seva època en què van jugar plegats al Khimki rus.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut