FCBDesplaçaments presenta als socis una atractiva proposta de viatges

FCBDesplaçaments presenta als socis una atractiva proposta de viatges

L’oferta s’adapta a tot tipus de pressupostos, ofereix un màxim nivell de qualitat, servei d’atenció personalitzada i un seguit d’avantatges en clau blaugrana

En un acte celebrat a l’Auditori 1899 del Camp Nou aquest dimarts, FCBDesplaçaments ha presentat a un nombrós grup de socis habituals en els viatges del Club, la nova proposta de viatges per a aquesta temporada, dirigida als socis, penyistes i aficionats que vulguin viatjar per presenciar els partits del primer equip en tots els seus desplaçaments.

Amb la voluntat de fomentar i promoure els viatges del Club, FCBDesplaçaments ha elaborat una programació més ambiciosa en l’oferta dels seus viatges, per aconseguir atraure i animar l’afició a viatjar en els desplaçaments de l’equip. Els principals objectius són adaptar les ofertes a tot tipus de pressupostos, oferir un màxim nivell de qualitat i donar un servei d’atenció personalitzada per personal del Club al llarg de tot el desplaçament.

Trets diferencials

Les ofertes de FCBDesplaçaments es distingiran, entre altres característiques, per tenir preus subvencionats per a socis i penyistes, per garantir les sortides i les entrades als partits, excepte en les finals, per oferir aparcament al Camp Nou durant el desplaçament, trasllat als estadis, ‘packs’ d’animació barcelonista i assistència de personal de Club. 

Pla de fidelització

Una de les principals novetats que presenta aquesta proposta és la implantació d’un pla de fidelització dirigit a premiar els seguidors que viatgen amb FCBDesplaçaments.

Cada vegada que es viatgi amb FCB Desplaçaments, els socis podran anar acumulant punts que es podran bescanviar en els preus de propers viatges. Per aconseguir els primers FCBPunts només cal donar-se d’alta al programa de fidelització a través de la web de FCBDesplaçaments a partir de dilluns.

El positiu referent de la final de Copa

La final de Copa de la temporada passada va ser el primer gran repte de FCBDesplaçaments, en què es van disposar quatre trens AVE i 18 autocars que van traslladar un total de 2.700 aficionats. Socis i aficionats van coincidir a valorar de manera molt positiva el funcionament de l’operativa i es van mostrar molt satisfets de tots els aspectes del desplaçament. 

www.fcbarcelona.cat/socis/fcbdesplacaments

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut