Un idil·li amb la Copa Catalunya

Un idil·li amb la Copa Catalunya

El Barça Lassa ha guanyat els últims tres títols d’aquesta competició de manera consecutiva, i en total els blaugrana sumen set Copes Catalunya

El nou Barça d’Andreu Plaza afronta a partir de dijous la primera competició oficial de la temporada, la Copa Catalunya que es disputarà a Manresa. Un títol que els blaugrana han guanyat les últimes tres temporades de forma consecutiva, sempre enfrontant-se al Catgas Energia Santa Coloma a la final.

De fet, el Barça té set Copes Catalunya a les vitrines del Museu, la primera de les quals data de la temporada 1999/2000 quan els blaugrana es van endur la primera edició del torneig en superar l’Olesa a la final per 4-1. El Barça no va tornar a guanyar la competició fins la temporada 2007/08, imposant-se a en la final a l’aleshores anomenat Marfil Santa Coloma per un marcador de 4-0. La dues temporades següents, la 2009/10 i la 2010/11 es van viure dues de les finals més igualades de la història de la Copa Catalunya. En la primera, victòria per 1-0 del Barça sobre el Marfil amb un solitari gol de Fernandao; i en l’edició de 2010/11, els blaugrana van guanyar per un ajustat 2-1, també al Marfil, amb dos gols de Wilde.

Després del parèntesi sense competició de la temporada 2011/12, el Marfil Santa Coloma guanyaria el títol la temporada 2012/13 superant el Barça a la final per 3-2. I des d’aleshores, tres títols consecutius per al Barça. La temporada 2013/14, victòria blaugrana per 4-3 sobre el Marfil amb gols d’Igor (2), Ari i Lin; la temporada 2014/15, triomf del Barça Lassa per 6-4 també sobre el Marfil amb gols de Lozano (2), Gabriel, Bateria i Wilde; i la temporada passada, tercer títol consecutiu blaugrana amb victòria per 4-2 a la final contra el Catgas Energía Santa Coloma per 4-2, amb gols de Lozano (2), Saad i Wilde.

El rival de dijous a les semifinals de la Copa Catalunya serà el FS Castellar (19h). És la primera vegada que el Castellar, de Tercera Divisió, arriba a la fase final de la Copa Catalunya després de donar la sorpresa en la fase prèvia de la temporada passada eliminant a diversos equips de superior categoria. L’altra semifinal la disputaran el Catgas Energia Santa Coloma contra l’equip local, el Manresa Futbol Sala.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut