FC Barcelona Lassa – FS Castellar: Debut oficial amb victòria i a la final (11-0)

El conjunt culer ha vençut a les semifinals de la Copa Catalunya gràcies als gols de Quintela (3), Adolfo (2), Rómulo (2), Bateria, Aicardo, Dyego i Joao

El FC Barcelona Lassa ha guanyat al FS Castellar per un contundent 11-0 a les semifinals de la Copa Catalunya gràcies als gols de Quintela (3), Adolfo (2), Rómulo (2), Bateria, Aicardo, Dyego i Joao. Els homes d’Andreu Plaza han dominat el partit, on s’ha notat la diferència de quatre divisions entre tots dos equips. Un Castellar que, tot i que pertany a la tercera divisió, venia de donar la sorpresa classificant-se per les semifinals, eliminant a rivals de categories superiors.

El partit ha començat de la millor manera possible pels culers, i als dos minuts de joc el Barça ja guanyava 2-0 gràcies als gols de Diego Quintela, després d’una gran assistència de Joao, i d’Adolfo, després d’una passada precisament de Quintela.

Tot i els dos gols matiners, el Castellar ha aguantat en defensa durant un bon tram de la primera part, i de fet Javi Hervás ha tingut una clara ocasió per marcar als 9 minuts de joc, però el desgast i la diferència entre tots dos equips s’ha acabat notant. Bateria (min. 13) ha anotat el tercer i Rómulo, el subcampió del món amb Rússia que debutava avui amb la samarreta culer, ha fet el quart (min. 17). Just abans del descans, els primers golejadors, Adolfo i Quintela, han tornat a marcar per marxar al descans amb un 6-0.

Ja a la segona part ha debutat el porter Juanjo, i l’equip ha continuat amb la tònica de la primera. En el primer minut el Barça ha marcat dos gols més (Rómulo i Dyego), mentre que Quintela ha aconseguit el seu hat-trick i Aicardo s’ha sumat marcant de cap en un rebuig (min.25). El Castellar ha tingut l'opció de marcar però Juanjo ha respòs bé a un llançament d'Albert López. Joao, a falta de dos minuts pel final, ha tancat la victòria amb l'11-0 definitiu.

Així doncs, el conjunt blaugrana ha guanyat el primer partit oficial i disputarà la final (divendres, 21.00h) davant el Catgas Energia Santa Coloma que ha vençut al Manresa FS (4-6). Final on el Barça Lassa buscarà la seva vuitena Copa Catalunya, la quarta consecutiva.