FC Barcelona Lassa B – RETAbet.es Gipuzkoa: La lluita del filial es queda sense premi (55-63)

Els de Julbe estan a punt de capgirar un partit que acaba decidint la major experiència de l’equip visitant

El Barça Lassa B va caure aquest divendres a la Ciutat Esportiva en un matx en què va anar de menys a més. En els primers vint minuts el partit va ser de poc lluïment per a tots dos equips (20-30 al descans) i en la segona part el filial va exhibir caràcter i es va apropar en el marcador (47-48, min 35). En el tram decisiu, però, l’experiència del català Sergi Pino va decantar el partit per al conjunt basc amb el 55-63 final.

Una vegada més el capità Jordi Trias, amb 11 punts i 17 rebots, va ser un dels jugadors més determinants del Barça B, que va tenir en la rauxa de Max Esteban (10punts) i Aleix Font (12) dos dels jugadors joves més encertats. D’altra banda, cal destacar els 22 minuts del júnior de 16 anys Arnas Velicka, en la posició de base, mentre que Sergi Martínez, també en edat júnior i de l’any 1999, va anotar 10 punts i va capturar 6 rebots en 27 minuts combinant posicions interiors i exteriors.

El pròxim partit del filial serà aquest pròxim dimarts 18, a Melilla, a la pista d’un dels equips més forts de la categoria.