Balanç molt positiu del cap de setmana

Balanç molt positiu del cap de setmana

Els equips del futbol formatiu amateur sumen 12 victòries i un empat en una bona jornada amb 77 gols a favor i només 9 en contra

CADET A - GIRONA

Quarta victòria consecutiva abans del derbi (4-0)

El Cadet A de Franc Artiga va signar un triomf contundent en un molt bon partit davant el Girona a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (4-0). El primer gol va arribar de la mà de Pablo Moreno, al minut 28, i quatre minuts després va ser Adrià Bernabé qui va signar el segon de l’equip blaugrana. A la segona meitat, Nils Mortimer (min 52) va anotar el tercer gol i Ansu (min 54) va posar la cirereta del pastís amb una diana més al marcador. El Cadet A tanca la cinquena jornada de la Lliga a la segona posició, a dos punts del líder l’Espanyol, al qual, precisament, visita dissabte que ve a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (17.00 h).

AT. SEGRE B – CADET B

Un bon triomf per escalar posicions (0-9)

El Cadet B de Cristian Catena ha escalat fins a la quarta posició del Grup 1 de la Preferent Cadet després de la seva contundent victòria al camp de l’At. Segre B (0-9). Els blaugranes van deixar el partit sentenciat en una gran primera part en què van aconseguir quatre gols gràcies a Zacarias Ghailan (min 18), Àlex Rico (min 23), Jaume Jardí (min 35) i Anwar Mediero (min 39). El gran protagonista de la segona part va ser el davanter Marc Lachévre, que va signar un hat-trick, en només nou minuts. Jaume Jardí, una altra vegada (min 71) i Ilaix (min 79) van arrodonir la victòria. El Cadet B rebrà la propera jornada la visita de La Floresta a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

INFANTIL A – QUART

Pluja de gols i liderat en solitari (6-0)

L’Infantil A de Carles Martínez va sumar la cinquena victòria consecutiva de la temporada contra un Quart molt defensiu que va resistir fins que Arnau Solà va obrir el marcador al minut 25. Els blaugranes, que van signar un partit molt complet, van anar al descans amb un 2-0 al marcador gràcies al segon gol anotat per Mamadou (min 34). L’Infantil A va imposar la seva superioritat a la segona meitat amb gols d’Eric Cañete (min 42), Arnau Farnós (min 48), Jorge Alastuey (min 64) i Leo Dos Reis (min 68). La propera jornada, l’Infantil A, que lidera en solitari la Divisió d’Honor, jugarà a domicili al camp del Gimnàstic Manresa, el seu immediat perseguidor a la competició.

OLESA 87 – INFANTIL B

Els de Sergi Milà obtenen un bon resultat fora de casa (0-7)

L’Infantil B va obtenir una clara victòria davant de l’Olesa 87. El conjunt de Sergi Milà va dominar tot el matx, i ja des de ben aviat va poder obrir el marcador. Al minut sis de partit, Gavi va fer el primer gol de l’enfrontament. Poc després, el domini i la persistència blaugrana havia anat en augment fins que al minut 8 Juan Larios va fer el segon. En pocs minuts, els joves culers havien posat un bon avantatge al marcador i ja començaven a veure el rival amb una certa llunyania. Narcís Costa (min 22 i min 34), Adrián Bobi (min 28 i min 35) i Pablo López (min 58) van arrodonir la victòria blaugrana. Els nois de Sergi Milà segueixen amb una molt bona dinàmica. Aquesta consistència de joc s’ha vist reflectida en els tres partits que s’han disputat fins ara, i els blaugranes han obtingut els nou punts possibles. L’Infantil B rebrà la propera jornada la visita del Reus Deportiu.

L’HOSPITALET – ALEVÍ A

Treballada victòria i líders en solitari (1-6)

L’Aleví A de Marc Serra va treure un bon resultat fora de casa, imposant-se a L’Hospitalet per 1-6. Tot i que al primer minut de joc l’equip local es va posar per davant del marcador, amb un gol d’Adrián García, no els va costar gaire als nois de Marc Serra d’empatar el partit i posar-se per davant. Al minut 29, Jan Molina va empatar el partit i a partir d’aleshores L’Hospitalet no va poder seguir el ritme intens que van aplicar els culers. Gerard Hernández (min 33) i Raúl Alarcón (min 44) van posar l’1-3 al marcador abans que Jan Molina fes dos gols més que significaven un hat-trick. Solo Traoré va tancar la victòria marcant l’1-6. Gràcies a aquest triomf l’Aleví A se situa líder en solitari, amb 45 gols a favor i només un en contra, i la propera setmana rep la visita de l’Igualada.

ALEVÍ B - CORNELLÀ

Agònica victòria al darrer minut contra un rival directe (3-2)

L’Aleví B va guanyar al darrer sospir un partit important davant d’un rival directe. Els nois de Jordi Pérez es van imposar al Cornellà B per 3-2 després d’un partit molt igualat. Finalment, els blaugranes van poder consolidar un triomf que els va permetre escalar fins a la tercera posició i van avançar, precisament, el Cornellà a la classificació. La primera meitat va tenir un domini barcelonista. A la mitja hora de partit, l’Aleví B es va avançar al marcador amb dos gols al mateix minut. Elliot Cervellera i Joel Roca van ser els encarregats d’obrir el matx. El resultat semblava sentenciat, però en el tram final el Cornellà va empatar amb dos gols d’Adrià (min 49) i Yanis (min 56). Quan l’empat semblava el resultat definitiu, l’Aleví B va creure en si mateix i va buscar la victòria fins a trobar-la en una acció a pilota aturada que va materialitzar Ferran Baqué al darrer minut. L’Aleví B jugarà la propera jornada al camp del Mercantil.

ALEVÍ C – IGUALADA

Tercer triomf consecutiu dels nois de David Sánchez (7-0)

L’Aleví C de David Sánchez va sumar la tercera victòria consecutiva al Grup 1 de la Primera Divisió amb una golejada contra l’Igualada (7-0). Un gol matiner del navarrès Alejandro Domínguez va donar ales als blaugranes, que van seguir provant sort fins que, abans de la mitja part, els gols de Jan Quiles i Arnau Pradas van posar el 3-0 al marcador. A la represa, la tònica va ser la mateixa, i les dianes d’Héctor Fort, Pol Montesinos, en dues ocasions, i Marc Guiu van sentenciar el matx. La setmana vinent l’Aleví C, que comparteix el liderat amb el Sant Just A, jugarà a domicili davant el Gimnàstic Manresa, quart classificat.

CASTELLDEFELS – ALEVÍ D

Bon joc i gols per un equip en ratxa (1-7)

L’Aleví D de Dani Horcas continua en una línia ascendent i després d’aquesta victòria s’ha situat segon a la Lliga amb els mateixos punts que l’Horta, L’Hospitalet C i el Sant Gabriel B. L’Aleví D va guanyar per un resultat contundent i va demostrar la seva efectivitat de cara a gol, i a la vegada la seva solidesa defensiva. Al minut 29, els de Dani Horcas ja van obrir el marcador mitjançant Iván Rodríguez. Seguidament, al minut 31, va arribar el segon gol, obra de Daniel Tristán Gudjohnsen. Posteriorment, Iván Rodríguez va repetir amb dues dianes més, i va signar un hat-trick que va completar una golejada a la qual també s’hi van sumar Tomás Marqués (min 37), Mateo Sciancalepore (min 50) i Ethan Torreira (min 58) amb els seus gols. L’Aleví D rebrà la propera jornada la visita del Sant Ildefons.

MOLLET – BENJAMÍ A

Triomf per seguir a la part alta de la classificació (0-7)

El Benjamí A va aconseguir una nova victòria i ja està situat a la primera plaça de la classificació. Els de Jordi Font van sentenciar el partit ben d’hora davant d’un Mollet que va tenir poques opcions durant tot el matx. Joel Escaler va fer dos gols gairebé seguits i molt matiners (m. 7 i m. 10). Després d’això, el partit ja va començar a encarrilar-se. El mateix jugador va completar el hat-trick després de marcar l’últim gol del partit (0-7). Un dels altres jugadors destacats va ser Yamal Nasraoui, que va fer dues dianes en menys de cinc minuts. Landry i Xavi Castellanos van arrodonir la golejada. Els de Jordi Font, d’aquesta manera, continuen amb la bona dinàmica amb la que van començar la temporada i la propera setmana rebran la visita del tercer classificat, el Mercantil.

BENJAMÍ B – VILA OLÍMPICA

Els nois d’Òscar Jorquera signen un gran partit (9-1)

El Benjamí B d’Òscar Jorquera va superar sense problemes el Vila Olímpica per 9-1. Ben aviat, al minut dos de partit, Xavi Espart va obrir el marcador i a partir d’aquest moment el domini blaugrana va ser contundent. Tres dels jugadors que van destacar durant aquest partit van ser Gibert Jordana, que va fer dos gols (min 29 i 30), Albert Navarro (min 37 i 38) i Lassana Diaby (min 18 i min 39).  Quim Junyent i Gerard Ruiz de Valdivia van tancar la golejada. El Benjamí B té uns bons números, ja que els nois de Jorquera han aconseguit guanyar tots els partits que han disputat fins ara. La seva efectivitat de cara a porteria va demostrar el potencial dels joves blaugranes, que al mateix temps van tenir una important solidesa defensiva. Aquesta bona dinàmica ha fet que apareguin els bons resultats i puguin mantenir-se a la primera posició. La propera setmana visitaran el camp de L’Hospitalet.

BENJAMÍ C – BARCELONISTA TERLENKA

La lluita fins al final té recompensa (3-2)

El Benjamí C va tancar la tercera jornada de competició com a líder després d’una victòria ajustada amb el Barcelonista Terlenka. El visitant Àlex Casas va marcar el primer gol del partit al minut 10, però el blaugrana Arnau Marés va empatar el partit vuit minuts després. L’embranzida local va permetre a Xavi Espart anotar la segona diana local, tot i que Rayan Zinebi va tornar l’empat al marcador. Després d’un estira-i-arronsa David Juan va decidir la victòria i va marcar l’últim gol del partit al minut 38. La setmana vinent el Benjamí C buscarà mantenir-se al capdamunt de la taula al camp del Vilanova Geltrú.

SANTA EULÀLIA – BENJAMÍ D

Remuntada que acaba en empat a domicili (2-2)

El Benjamí D va empatar al difícil camp del Santa Eulàlia. Els locals Rubén Fernández i Iker Montoya van marcar els dos primers gols del partit a favor del Santa Eulàlia, però els nois d’Alexis Pintó van aconseguir igualar-los amb dues dianes de David Juliá (min 32) i Boussou Williams (min 41). La setmana vinent, el Benjamí D, cinquè classificat, jugarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant el líder, el Sant Gabriel A.

PRAT B - PREBENJAMÍ

Victòria, molts gols i primers a la classificació (0-7)

El Prebenjamí de Juan Antonio Gil va superar sense problemes el Prat B per un resultat de zero gols a set. Al minut 19 de partit, Ethan Rodríguez va obrir el marcador i a partir d’aquest moment el conjunt culer va aconseguir la resta de gols del partit. El matx va ser un festival de gols per part dels nois blaugranes, que van dominar tots els aspectes del duel. Ethan Rodríguez, Michal Zuk i Aisher Font van ser dels jugadors més destacats, ja que cadascun d’ells va fer dos gols. El Prebenjamí segueix amb una línia ascendent i continua a dalt de tot de la classificació amb un ple de tres partits jugats i tres victòries. La propera jornada rebrà la visita del Can Vidalet, tercer classificat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut