Incoació d’expedient disciplinari a 35 socis

Incoació d’expedient disciplinari a 35 socis

La Comissió de Disciplina del FC Barcelona ha acordat la incoació d’expedient disciplinari a 35 socis que en el darrer desplaçament de la Lliga de Campions van revendre’s a través d’Internet les seves localitats

La Comissió de Disciplina del FC Barcelona, en la seva darrera reunió celebrada aquest dimarts, ha acordat la incoació d’expedient disciplinari a 35 socis que en el darrer desplaçament de la Lliga de Campions, a Alemanya, van revendre’s a través d’Internet les seves localitats, adquirides a través del Club.

En aquest sentit, la Comissió de Disciplina expressa que mantindrà la seva fermesa contra aquells que posin a la venda el seu abonament, conducta que és constitutiva d'una infracció prevista en els Estatuts i que pot comportar la pèrdua de la condició de soci.

Durant la reunió, la Comissió de Disciplina ha avaluat l’estat dels 382 expedients incoats durant la temporada 2015/16. Els 382 expedients es divideixen en vuit tipologies diferents: 272 per revenda dels abonaments (45 de Champions i 227 de Lliga), 60 per revenda d’entrades de la Copa del Rei, 20 per revenda d’entrades de partits de Champions, 15 per comportament incívic, vuit per revenda d’entrades del Museu, dos per consum d’alcohol, tres per consum d’estupefaents i dos d’altres tipologies.

D’aquests 382 expedients oberts, 192 s’han tancat amb sanció, 126 amb sobreseïment i advertiment, 62 estan en curs i pendents de resolució, un ha acabat amb amonestació, i un altre amb baixa del carnet de soci.

Quant a les sancions, quatre s’han tancat amb un any de sanció de la condició de soci, 40 amb vuit mesos, un amb sis mesos i un dia, 53 amb sis mesos, 28 amb quatre mesos i un dia, 35 amb quatre mesos, 26 amb dos mesos, quatre amb un mes i un amb amonestació privada. En cap cas s’ha presentat demanda davant de la jurisdicció ordinària impugnant les sancions adoptades per la Comissió de Disciplina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut