Gest de la Residència Masia amb Aspanafoha

Gest de la Residència Masia amb Aspanafoha

Els responsables del centre de formació blaugrana donen les dietes corresponents a la seva intervenció al programa 'Entrenament i rendiment en edats primerenques' a l'Associació de Pares de Nens Oncohematològics d'Àlaba.

Sergio Vallecillo i Rubén Bonastre, responsables de la gestió i de l'àrea pedagògica, respectivament, de la Residència Masia - Centre Oriol Tort, van donar en nom del centre a l'Associació de Pares de Nens Oncohematològics d'Àlaba (Aspanafoha) les dietes corresponents a la seva intervenció al programa 'Entrenament i rendiment en edats primerenques', que, organitzat per l'Associació de Federacions Esportives de Àlaba, va tenir lloc a Vitòria el passat dimarts i dimecres.

Sergio Vallecillo i Rubén Bonastre van participar al programa amb la conferència 'Un model de vida, la Masia' en què van explicar com es formen els 76 joves esportistes, d'entre 12 i 18 anys, de les cinc seccions professionals del Club que viuen a la residència a l'actualitat. Els dos responsables de la Masia també van aprofitar la seva participació en el congrés per visitar la Ciutat Esportiva de l’Alabés, Ibaia, i conèixer de primera mà com serà la residència de jugadors que crearà pròximament el club basc.

Aspanafoha és una associació alabesa que va començar la seva marxa en 1990 gràcies a la iniciativa d'un grup de pares de nens amb leucèmia i afectats per aquesta mateixa malaltia a l'hospital de Txagorritxu. Des de 1995 i amb la seva incorporació a la Federació Espanyola de Pares de Nens amb Càncer, es dedica exclusivament a l'atenció de nens de 0 a 18 anys. Segons la pròpia Aspanafoha, gestos com aquests del FC Barcelona envers la nostra entitat "engrandeixen el model esportiu solidari que tots reivindiquem".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut