Màxima concentració a Jumilla

Màxima concentració a Jumilla

El Barça Lassa busca la primera victòria a domicili a la Lliga en una pista complicada i davant d’un rival completament renovat respecte a la temporada passada (18.30 h, en directe per www.lnfsdirecto.es)

Prova de foc per al Barça Lassa d’Andreu Plaza a Jumilla. Després de la derrota de la primera jornada a Peníscola i de dues victòries per la mínima contra el Cartagena i contra el CCR a la Copa, els blaugranes busquen un triomf convincent que reforci l’autoestima de l’equip. El rival, el Jumilla de Francisco Gea, ha perdut els dos primers partits de Lliga, contra el Santiago Futsal i a la pista del Xota, i està en plena fase de construcció després d’haver renovat completament la plantilla.

El club murcià ha apostat per jugadors joves, com és el cas del tanca Lineker i d'Everton i Lucas, els dos cedits per El Pozo. També destaquen el porter brasiler Thiago i dos jugadors més experimentats, el tanca Abraham, amb experiència a França, i l’internacional colombià Bolívar. El Jumilla té les baixes per lesió d’Ary Neto i Samu.

El Barça, per la seva banda, arriba amb les absències ja conegudes de Bateria i Lozano i amb l’ambició de seguir millorant el joc respecte dels últims partits. El tècnic Andreu Plaza i Jesús Aicardo van explicar a la prèvia que l’equip “necessita temps” per consolidar un projecte amb molts jugadors nous i pocs dies d’entrenament. Per a Plaza i Aicardo, però, el més important en aquests primers partits és guanyar “per agafar confiança i tranquil·litat”. Fins ara, el balanç del Barça a Jumilla és molt positiu, amb tres victòries i un empat en quatre visites. Que continuï la ratxa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut