Els exjugadors del Barça de futbol sala, en marxa

Els exjugadors del Barça de futbol sala, en marxa

L’Associació de Jugadors Barça Futbol Sala disposa d’un equip format per exjugadors de la secció de futbol sala del FC Barcelona en què destaquen Javi Rodríguez, Jordi Torras, Valtinho, Fran Romero, Xavier Closas i Alberto Pérez

Després d’un any d’aprenentatge, l’Associació de Jugadors Barça Futbol Sala (AJBFS) ha iniciat la temporada 2016/2017 amb molts reptes. El principal actiu continuarà sent l’esportiu, sobretot per la presència d'exjugadors destacats com Javi Rodríguez, Jordi Torras, Valtinho, Fran Romero, Xavier Closas i Alberto Pérez.

Jordi Torras, que va ser jugador del millor Barça de la història de la secció de futbol sala, és el president de l’AJBFS: “l’Associació té com a missió prioritària mantenir l’esperit de l’exjugador de la secció, fomentar la relació entre tots, mantenir els vincles d’amistat i, alhora, continuar fent barcelonisme”.

L’equip de l’Associació fa una sessió preparatòria cada setmana a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, a Sant Joan Despí. L’any passat va estrenar-se disputant alguns partits amistosos però, segons explica Torras, “aquest curs farem un salt endavant. Disputarem més partits, amistosos i d’exhibició, i promourem campus i clínics de futbol sala adreçats a clubs i a escoles”.

L’AJBFS farà públics alguns dels partits que permetrà als nostàlgics del futbol sala veure cara a cara alguns jugadors que fa uns anys eren els referents d’aquest esport a l’elit. “Rebem sol·licituds de penyes i clubs per fer disputar partits amistosos. Estem disposats a fer-ho per mantenir aquesta il·lusió viva i permanent de jugar a futbol sala”, apunta Torras.

Captació d’associats

Un dels reptes de l’AJBFS és captar el màxim nombre de jugadors, entrenadors i directius que van formar part dels equips de la secció de futbol sala del FC Barcelona. Torras comenta: “Amb el pas dels anys ens omple d’orgull poder compartir l’esport i altres trobades de caire més social amb companys que han fet créixer la secció de futbol sala del Barça”. Actualment l’Associació la formen una vuitantena d’associats; també l’integra l’actual plantilla del primer equip del FC Barcelona de futbol sala.

A més del vessant esportiu, l’Associació promou altres activitats de caire més social amb la participació de les famílies dels exjugadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut