Debut a la Copa del Rei a Castelldefels

Debut a la Copa del Rei a Castelldefels

El Barça visita la pista del CCR en els setzens de final de la competició en una eliminatòria a partit únic que requereix la “máxima atenció” per evitar sorpreses

Canvi de xip. Toca la Copa i toca estar alerta. Els setzens de final són a partit únic i el rival, el CCR, arriba extra motivat i amb les credencials de ser el vigent campió de la Segona B. Els de Castelldefels van aconseguir guanyar el títol en el seu primer any a la categoria de bronze, i només el Mengíbar els va privar de l’ascens en una eliminatòria molt igualada que no es va decidir fins a l’últim sospir.

Entre els jugadors claus del CCR Castelldefels destaca un exblaugrana, Juan Carlos López, ex també de Fisiomedia Manacor, amb molts anys d’experiència a la màxima categoria i actual capità del CCR. I molt important també el paper del porter Isaac Fernández, ex del Marfil i del Bakú United, que ja es va enfrontar al Barça a la UEFA Futsal Cup. A més, el pivot Òscar Agustí , ex de l’Hospitalet, arriba en molt bona forma al partit.

Com a curiositat, al CCR hi juga David Alba, el germà del jugador del primer equip Jordi Alba. És un dels golejadors de l’equip però arrossega una lesió i és dubte per enfrontar-se al Barça. Tres jugadors amb passat blaugrana: Marc Mármol, el tanca de l’equip; Guille Aubach, un dels artífexs de l’ascens a Segona del filial blaugrana; i Pau López, que va coincidir a les categories inferiors amb Tolrà i Roger.

El CCR Castelldefels debuta enguany a la Copa del Rei. A la ronda prèvia van eliminar l’Escola Pia Sabadell per 4-2, en un partit jugat a Castelldefels (eliminatòria única). El Barça, en canvi, és el rei de Copes, amb 4 títols aconseguits entre el 2011 i el 2014. Les dues últimes edicions, però, els blaugrana han quedat eliminats a les semifinals davant d’Inter, el 2015, i del Palma Futsal, el 2016. Els blaugrana arriben en ple procès de conjuntar les peces del nou projecte d’Andreu Plaza, i volen seguir agafant confiança després de la victòria de la setmana passada contra el Cartagena. Bateria, que continua amb molèsties al genoll esquerre, no podrá jugar a Castelldefels.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut