Castella i Lleó proclama el seu millor any penyístic

Castella i Lleó proclama el seu millor any penyístic

Sòria va acollir l'assemblea de la Federació i va celebrar en els seus carrers el XXV Aniversari de P. B. Soriana

Jornada de barcelonisme intens i concentrat a Sòria, al voltant del XXV Aniversari de la Penya Barcelonista Soriana, un gran esdeveniment que va reunir pràcticament la totalitat de les Penyes de Castella i Lleó en aquesta ciutat, que també va acollir la celebració de l'assemblea de la Federació.

A primera hora del dissabte el president de la zona, Nicolas Pérez, va obrir la sessió de la reunió trimestral de la federació de penyes barcelonistes de Castella i Lleó. Davant la presència del directiu del FC Barcelona Pau Vilanova, les penyes castellanes van debatre l’estat i el futur del moviment al seu territori. Vilanova, a més, va intervenir fent referència al projecte Penyes Segle XXI assegurant que "si les penyes volen ser les ambaixadores del club, és bàsic que tant les penyes com les federacions treballin de forma col·legiada en àrees temàtiques comuns i no siguin només el resultat de l'esforç d'una persona. Hem de tenir la millor organització”.

El directiu blaugrana va destacar l'objectiu de "atreure i tenir més socis en la comunitat penyística" i va detallar el projecte 'De Catalunya al món' que vincula la FCBEscola i la Penya, i que, a nivell internacional, s’entenguin els dos conceptes units i complementaris.

Orgull de ser barcelonista

L’exjugador del Dream Team Ricardo Serna va reviure amb emoció els seus temps al primer equip, amb Cruyff al capdavant “que va canviar el món del futbol". Serna també va admetre la seva fortuna de jugar sota les ordres d’un gran del futbol com era Cruyff, que també va ser l’ídol de la seva infància. L’exjugador, a més, va destacar la gran feina de les penyes: “És veritat que quan jugues no ets conscient de tot el que hi ha darrere, ni l'enorme esforç de les penyes. Jo sóc aquí avui perquè s'ho mereixen tot ", va afirmar.
 
Centenars de samarretes i banderes blaugrana van recórrer els carrers més cèntrics de la ciutat passat el migdia al ritme de l'himne del FC Barcelona. La comitiva va protagonitzar un passeig soci-gastronòmic visitant diversos establiments on els culers de Soria són benvinguts.

Exemple de valors i de gestió

El dinar de gala va posar fi a la jornada amb la presència afegida de l'alcalde de Sòria, Carlos Martínez, barcelonista de cor que va recordar els temps en què el seu pare el portava a les primeres reunions constituents quan la penya era només la il·lusió d’uns quants barcelonistes. Ara, ja consolidada, és una entitat que sap interpretar i fomentar els valors del Barça, com ara el respecte i el joc net.
 
El moment emotiu va tenir lloc quan el president de la penya, Fermín Manuel Sanz, va prendre la paraula, i va recordar l’anterior president i difunt germà Eduardo Jesús Sanz. Per la seva part el president de la Federació de Castella i Lleó, Nicolás Pérez, va manifestar el seu ferm propòsit de seguir superant-se. "Aquest ha estat el millor any de la història de les Penyes, però el que ve serà encara millor", va dir.
  
El directiu Pau Vilanova va tancar el torn dels parlaments assegurant que "també ens toca gaudir, a més dels resultats, dels valors associats a aquest Barça amb el qual podem formar els nostres fills i educar les persones, això també quedarà per sempre".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut