Bronze a l’Europeu sub-20 per a Pablo Najera, Sergi Llorca i Blai i Nil Roca

Bronze a l’Europeu sub-20 per a Pablo Najera, Sergi Llorca i Blai i Nil Roca

La selecció espanyola, amb quatre representants de l’hoquei formatiu blaugrana, ha finalitzat en tercer lloc, i l’Andorra de Gerard Miquel ha finalitzat en setena posició

La selecció espanyola de Blai Roca i Pablo Najera (jugadors de l’equip Júnior i del Barça B) i de Nil Roca i Sergi Llorca (cedits al Noia Freixenet i al Vic) ha finalitzat en tercera posició a l’Europeu sub-20 de Pully (Suïssa). L’equip estatal ha aconseguit aquesta posició després de superar França (1-3) aquest diumenge.

El conjunt francès, precisament, va ser el primer rival a la fase de grups en un partit que va acabar amb empat (3-3). Les victòries contra Alemanya (7-2) i Suïssa (1-4), també a la fase de grups, van fer que l’equip finalitzés en segona posició i hagués de jugar contra Andorra (3-0) als quarts de final i contra Portugal a la semifinal, amb victòria per als lusitans (1-4), que s'han imposat a Itàlia a la final (1-3).

D’altra banda, l’Andorra del blaugrana Gerard Miquel ha finalitzat en setena posició després de superar Anglaterra (2-5) en l’últim partit. A la fase de grups, Andorra va empatar amb Itàlia (2-2), va superar Anglaterra (5-3) i va perdre amb Portugal (3-1). Als quarts de final va perdre davant Espanya (3-0) i, en la lluita per poder optar a la cinquena o la sisena posició, va perdre davant Suïssa (0-1, gol d’or).

Els cinc representants del FC Barcelona en aquest Campionat d’Europa han tingut protagonisme. Blai Roca ha defensat la porteria estatal en cinc dels sis partits, i els jugadors han tingut protagonisme golejador: Sergi Llorca (6 dianes), Nil Roca (5), Pablo Najera (4) i Gerard Miquel (3).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut