Entrades Manchester City – Barça de Lliga de Campions

Entrades Manchester City – Barça de Lliga de Campions

Procés de sol·licitud d’entrades, els dies 10 i 11 d’octubre

El proper 1 de novembre el FC Barcelona jugarà el quart partit de Lliga de Campions de la temporada davant el Manchester City l’Etihad Stadium.

Procés de sol·licitud d’entrades

Les Penyes que vulguin sol·licitar entrades per a aquest partit ho podran fer mitjançant el formulari web que estarà disponible a partir del dia 10 d’octubre, a les 10 h i fins al dia 11 d’octubre a les 19 h. El preu de cada entrada és de 53,50 €.

De conformitat amb els criteris de ponderació de caràcter objectiu que tradicionalment s’han aplicat hi haurà un total de 493 entrades destinades al moviment de Penyes.

A partir de la data indicada hi haurà un formulari disponible al web del Club. Allà s’haurà d’indicar la credencial de la Penya, la clau, les dades de contacte i també s’hauran de facilitar les dades d’una targeta bancària, així com l’opció d’enviament o de recollida a taquilles.

Un cop finalitzat el procés i efectuat el repartiment, el Club contactarà via correu electrònic amb les penyes per tal d’informar sobre l’assignació final de les entrades.

Repartiment

Tan bon punt el procés de sol·licitud estigui tancat, es durà a terme el repartiment seguint els criteris objectius establerts per la comissió permanent d’entrades i els coeficients aprovats, de manera que a cada zona se li assignarà una determinada quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els presidents de cada Federació territorial efectuaran una proposta de repartiment, ponderat, corresponent a la seva zona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut