UE Llagostera – Barça B: Contra un rival potent i contra la història

UE Llagostera – Barça B: Contra un rival potent i contra la història

18.30 hores (Barça TV): Els de Gerard López volen guanyar per primera vegada contra un dels rivals més en forma de la categoria

El Barça B té una altra prova en aquesta jornada 11 de la Segona Divisió B: el Llagostera. Els de Gerard López no han guanyat mai contra l’equip blaugrana, contra el qual han empatat un partit i han perdut els altres cinc. Tot i que en competició oficial només s’han enfrontat dues vegades a Segona Divisió, amb dues derrotes per la mínima, aquest dissabte el filial vol capgirar la història.

El Llagostera ha guanyat tres dels últims quatre partits

L’equip d’Oriol Alsina arriba al matx en el seu millor moment de la temporada. Quant als blaugranes, han vençut en tres dels últims quatre enfrontaments i encara no coneixen la derrota a casa, on han guanyat tres partits i n’han empatat dos, curiosament contra dos filials. A més, a les files de l’equip d’Alsina trobem alguns exjugadors del filial, com els defenses Rodri i Masó i el migcampista Pol Calvet. També altres jugadors, com el porter Busi i el migcampista Nando Quesada, han passat per les categories inferiors.

Convocatòria amb moltes novetats

L’equip marxa aquest dissabte cap a Palamós, on dinarà i descansarà abans del partit a la tarda a l’estadi municipal. La llista de convocats és la següent: Suárez, Sergi Puig, Palencia, Tarín, Borja López, Moisés, Martínez, Fali, Sarsanedas, Carbonell, Gumbau, Xemi, Alfaro, Perea, Paik, Marc Cardona, Mujica i Dani Romera. Hi ha tres jugadors que han estat citats pel primer equip de Luis Enrique (Marlon, Nili i Aleñá) i es perden el partit, a més dels lesionats Varo i Kaptoum i de Vilanova i Abeledo, que han quedat desconvocats per decisió tècnica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut