Sporting Huelva – FC Barcelona Femení (Prèvia): Sortida enverinada

Sporting Huelva – FC Barcelona Femení (Prèvia): Sortida enverinada

11.30 hores, Barça TV i Andalucía TV: La Lliga es reprèn amb les blaugranes, amb baixes forçoses, visitant un dels camps més complicats
El primer dels set partits que el Barça Femení disputarà en 22 dies és aquest diumenge a les 11.30 hores a Huelva. Superada l’aturada per compromisos internacionals, el conjunt blaugrana reprèn la Lliga en una plaça exigent, on encara no ha guanyat cap visitant. I això que s’hi ha desplaçat l’Athletic Club (1-1), el València (0-0) i el Llevant (1-1). De fet, el mateix Barça hi va suar de valent per endur-se'n els tres punts a la temporada anterior (1-2).

Les noies dirigides per Xavi Llorens estan portant a terme un inici de curs impecable. Han guanyat tots els partits disputats. A la Lliga, sumen sis triomfs en sis jornades jugades, amb 26 gols a favor i cap en contra. Acumulen un punt menys que l’Atlètic de Madrid, que té un partit més.

Llista de 17

El cos tècnic culer ha perdut durant un mes i mig les quatre internacionals sub-20 que disputaran el Mundial a Papua Nova Guinea: Mariona, Patri, Sandra i Aitana. Tampoc serà a Huelva Andressa Alves, al Brasil per motius burocràtics.

D’aquesta manera, l’equip viatjava aquest dissabte amb 17 jugadores cap a Andalusia: Ràfols, Paños, Ane Bergara, Ruth, Marta Unzué, Melanie, Line Røddik, Gemma, Miriam, Jenni Hermoso, Alexia, Leila Ouahabi, Irene, Marta Torrejón, Bárbara, Olga Garcia i Ange Koko. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut