Entrades Celtic FC - Barça de Lliga de Campions

Entrades Celtic FC - Barça de Lliga de Campions

Procés de sol·licitud d’entrades, els dies 2 i 3 de novembre

El proper 23 de novembre el FC Barcelona jugarà el cinquè partit de Lliga de Campions de la temporada davant el Celtic de Glasgow al Celtic Park.

Procés de sol·licitud d’entrades

Les Penyes que vulguin sol·licitar entrades per a aquest partit ho podran fer mitjançant el formulari web que estarà disponible a partir del dia 2 de novembre, a les 10 h i fins al dia 3 de novembre a les 19 h. El preu de cada entrada és de 52€. Les entrades que ha assignat el club local són de visibilitat reduïda.

De conformitat amb els criteris de ponderació de caràcter objectiu que tradicionalment s’han aplicat hi haurà un total de 459 entrades destinades al moviment de Penyes.

A partir de la data indicada hi haurà un formulari disponible al web del Club. Allà s’haurà d’indicar la credencial de la Penya, la clau, les dades de contacte i també s’hauran de facilitar les dades d’una targeta bancària, així com l’opció d’enviament o de recollida a taquilles.

Un cop finalitzat el procés i efectuat el repartiment, el Club contactarà via correu electrònic amb les penyes per tal d’informar sobre l’assignació final de les entrades.

Repartiment

Tan bon punt el procés de sol·licitud estigui tancat, es durà a terme el repartiment seguint els criteris objectius establerts per la comissió permanent d’entrades i els coeficients aprovats, de manera que a cada zona se li assignarà una determinada quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els presidents de cada Federació territorial efectuaran una proposta de repartiment, ponderat, corresponent a la seva zona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut