El Minsk, rival als setzens de final de la Champions per al Barça Femení

El Minsk, rival als setzens de final de la Champions per al Barça Femení

El 5 o el 6 d’octubre es disputarà el partit d’anada a Bielorússia, mentre que la tornada es jugarà al Miniestadi la setmana següent, el dia 12 o 13

El FC Barcelona Femení ja coneix el seu primer rival a la UEFA Women’s Champions League 2016/17. Aquest dijous al migdia s’ha celebrat el sorteig dels setzens de final de la màxima competició europea a Nyon, en què el conjunt de Xavi Llorens partia com a cap de sèrie. El sorteig ha decidit que el FC Minsk bielorús serà el rival de les blaugranes en la primera ronda d’aquesta competició.

El Barça Femení, com a cap de sèrie, disputarà la tornada com a local. Per tant, el partit d’anada es jugarà a Bielorússia el 5 o el 6 d’octubre. Una setmana més tard l’eliminatòria es traslladarà a Barcelona, on es jugarà el duel de tornada el dia 12 o 13.

El conjunt de Xavi Llorens començarà, d’aquesta manera, la seva participació a la UEFA Women’s Champions League. Una competició en la qual vol seguir progressant, després d’arribar als quarts de final en dues ocasions. En l’edició de la temporada passada, les blaugranes van caure contra el París Saint-Germain a l’últim moment, després de mantenir l’eliminatòria igualada.

Les reaccions de Marta Torrejón

"No tenim gaire informació del rival, però ve de jugar la prèvia i això ens servirà per recollir coneixements”.

“El handicap és que el viatge és llarg, encara que ho va ser més el de l’any passat al Kazakhstan. Descansarem durant el vol i estarem preparades per jugar. Estarem amb ganes i força”.

“Que la tornada sigui a casa ens afavoreix. Esperem que es mantingui la dinàmica i segueixi creixent el suport de l’afició”.

“L’objectiu és similar a l’any passat, repetir la bona actuació i, si el sorteig és positiu, fer un pas més”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut