Andrés Iniesta: “Leo Messi és únic”

Andrés Iniesta: “Leo Messi és únic”

El capità blaugrana ha destacat el joc blaugrana, l’eficàcia i les ocasions que han creat en el primer partit de Champions contra el Celtic

La Lliga de Campions ha tornat al Camp Nou i amb ella una contundent victòria del FC Barcelona. Els homes de Luis Enrique no han donat oportunitat al Celtic de Glasgow i s’han estrenat amb un 7-0. La velocitat dels homes de Brendan Rodgers ha estat perfectament contrarestada pel hat-trick de Messi, el doblet de Suárez i els gols de Neymar Jr i Iniesta. El ‘8’ del Barça, que ha disputat tota la segona part, ha valorat positivament la primera victòria a la competició europea.  En referència al seu company Leo Messi, ha afirmat que s’acaben les paraules per definir-lo i té clar que “Leo Messi és únic”.

Qüestionat per com afrontaven el primer partit de Champions, només tres dies després de la derrota contra l’Alabès, ha apuntat que “sempre que es perd, hi ha partits amb els que tenim l’oportunitat de canviar la imatge, i avui ho hem fet”. El joc de l’equip davant el conjunt escocès ha estat impecable, i així ho ha reconegut el capità blaugrana: “Hem estat molt eficaços, hem creat moltes ocasions i així el rival té poques opcions”. Finalment, Iniesta ha conclòs que “tots junts anirem a per totes”.

A continuació us oferim les declaracions d’altres jugadors a la zona mixta:

Luis Suárez

"Amb l'aturada de seleccions i els JJOO, no havíem pogut gaudir junts. Avui s’ha donat la possibilitat de ser titulars i ajudar l'equip a guanyar i aconseguir els 3 punts. L'any passat vam marcar molts gols, però l'important és que serveixin per guanyar títols".

Ter Stegen

"Tenia una mica de molèsties a l'isquiotibial i ara em sento molt millor. M'agrada molt estar una altra vegada al camp i poder jugar".

"En el penal, no és un contacte molt fort, però ell ho fa bé i jo arribo tard. Ha estat bé per a mi també que hagi pogut aturar el penal i que no empatessin. Aturar el penal a vegades és sort, però també hi ha preparació prèvia”.

"L'afició em recolza molt i això m'agrada. Ells estan sempre aquí i no pot ser millor”.

Rakitic

"Si hagués entrat el penal, el joc no hagués canviat. Tots sabem la feina de Ter Stegen i ha estat molt positiu que parés el penal".

"Coneixem molt bé la qualitat del trident, i quan es necessiten hi són. Si segueixen així, per a l'equip molt millor".

"Sempre tenim ganes de jugar. Juguem cada partit amb les mateixes ganes. Avui potser amb més ganes, però el Barça sempre juga per guanyar".

André Gomes

"Crec que hem fet un molt bon partit. Volíem reaccionar després de l'últim partit de Lliga i crec que ho hem fet molt bé”.

"Intentem entrar sempre bé a tots els partits. Començava una competició molt bonica per a nosaltres i que volem conquerir. Intentem demostrar que estem aquí per guanyar-la i és el que hem fet".

"Sabíem que tindríem complicacions, que el Celtic és un equip que juga molt bé i que són jugadors bastant físics. Hem entrat molt bé en el partit i això ens ha donat confiança".

"Hem gaudit tots i intentem estar units per jugar d'una millor manera. Messi, Neymar i Suárez junts fan molt de mal, i intentem aprofitar-lo de la millor manera".

Jordi Alba

"L'equip ha competit molt bé. Des de la primera part sabíem el que volíem i hem competit molt bé. Era important començar amb bon joc. A banda del resultat, el joc ha estat molt bo i aquesta és la línia a seguir".

"Els veiem en els entrenaments, en els partits. Sempre tenen ganes de fer gols. Són els 3 millors davanters del món i fan l'equip diferent ".

Umtiti

“Per a mi Messi és el millor jugador del món y ho ha demostrat aquesta nit. La gent que sap de futbol coincideix en què és el millor”.

“S’ha de continuar així. L’equip ha estat molt bé, tant ofensivament com defensivament”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut