Messi, Iniesta i Mathieu, alta mèdica i convocatòria contra l'Alabès

Messi, Iniesta i Mathieu, alta mèdica i convocatòria contra l'Alabès

El portuguès André Gomes també ha rebut l’alta, però ha quedat fora de la llista, igual que Piqué i Sergi Roberto, per decisió tècnica

Luis Enrique ha comunicat aquest dissabte al matí la llista de 18 jugadors convocats per rebre l'Alabès al Camp Nou (20.30 hores). El tècnic té la baixa d'última hora de Marc-André ter Stegen per un petit estirament al semimembranós de la cama dreta. En canvi, recupera altres efectius. I és que Leo Messi, Andrés Iniesta, Jérémy Mathieu i André Gomes han rebut l'alta mèdica. Excepte el portuguès, els altres han estat inclosos a la llista.

Les altres grans novetats són Neymar Jr i Paco Alcácer. El brasiler estrena convocatòria aquesta temporada, després de guanyar l'or olímpic amb el Brasil, mentre que el valencià, després de ser presentat com a nou jugador blaugrana, entra a la seva primera llista.

A banda de l'absència de Ter Stegen, el tècnic blaugrana ha deixat fora de la llista André Gomes, Gerard Piqué i Sergi Roberto. El duel contra l'Alabès arriba després de l'aturada per partits de seleccions, i només tres dies abans d'obrir la fase de grups de la Lliga de Campions -el dimarts contra el Celtic de Glasgow.

Així doncs, la llista de 18 convocats per rebre la visita de l'Alabès en el partit de la jornada 3 de Lliga la formen: Cillessen, Masip, Rakitic, Sergio, Denis, Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Aleix Vidal, Umtiti i Mathieu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut