L’opinió dels exblaugranes a Nova York

L’opinió dels exblaugranes a Nova York

Ronaldinho, David Villa i Stóitxkov han parlat del nou projecte a Nova York i de l’actualitat que envolta el conjunt culer

Els exjugadors del FC Barcelona Ronaldinho Gaúcho, David Villa i Hristo Stóitxkov han parlat sobre les noves oficines del Barça a Nova York i, a més, han comentat les seves sensacions amb la nova plantilla blaugrana. A continuació repassem les declaracions més destacades:

Ronaldinho Gaúcho

"Estic molt content i molt feliç de ser aquí. El Club ha fet una història molt bonica. S'han recordat de mi, i espero que tot surti molt bé per al Barça".

"L'actual plantilla és una de les millors de tots els temps, plena de grandíssims jugadors. És una alegria veure'ls jugar."

David Villa
"Els Estats Units és un país en creixement futbolísticament parlant, i per mi el Barça és el millor club del món. Per tant, els aficionats volen tenir aquí el Barça, volen veure els seus jugadors, tant de l'actual plantilla com de les anteriors. Segueixen des de la llunyania el Club."

"Que el Barça tingui ara oficines aquí és fantàstic, tant per al Barça com per a la gent de Nova York, i també per al futbol als Estats Units."

"Estic molt feliç per tots els amics que tinc allà, tant al Club com al vestidor. També per Luis Enrique, que futbolísticament sempre ha estat el meu ídol". 

"Tant de bo tinguin una grandíssima temporada. S'ha confeccionat una plantilla de somni, perquè gaudeixi qualsevol aficionat del futbol, sobretot els culers. Esperem que sigui un gran any."

Hristo Stóitxkov
"El Barça està en una dinàmica molt important de donar suport i ajudar tots els nens del món. Això demostra per què és el millor club del món, té un gran cor per a aquestes coses."

"El Barça segueix fent un gran treball. Està fitxant els jugadors que més necessita per millorar, i del planter surten alguns jugadors molt bons també."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut