FC Barcelona – Celtic FC: Benvinguts a la festa del futbol total (7-0)

FC Barcelona – Celtic FC: Benvinguts a la festa del futbol total (7-0)

Un hat-trick de Messi i un doblet de Suárez, acompanyats dels gols de Neymar Jr i Iniesta, han estat la carta de presentació del Barça a la Lliga de Campions 2016/17

El camí del FC Barcelona a la Lliga de Campions ha començat amb una golejada d’escàndol. El 7-0 contra el Celtic al Camp Nou ha estat el reflex de l’exhibició dels homes de Luis Enrique, que han passat per sobre del seu rival amb un hat-trick de Leo Messi, gols de Neymar Jr i Iniesta, i un doblet final de Luis Suárez. A més, el brasiler ha arrodonit la seva actuació amb quatre assistències en el dia que el trident ha tornat a coincidir en l’onze inicial. El Camp Nou ha recuperat sensacions després de l’última desfeta a la Lliga, i l’equip comença la Champions de la millor manera possible.

Messi agafa les regnes

La resistència del Celtic ha durat dos minuts. És el que ha trigat Messi a decidir que el marcador s’havia de moure. Després d’una jugada llarga de córner, la pilota ha arribat als peus de l’argentí i no ha perdonat per afusellar la porteria de De Vries. L’exhibició de Messi tot just començava. I és que el ‘10’ s’ha posat el vestit de les grans ocasions per donar la benvinguda a la Lliga de Campions. Ha ballat sobre la gespa i ha fet jugar l’equip amb la cinquena marxa posada.

El monòleg blaugrana era absolut. El Celtic, tancat a la seva àrea, es defensava com podia. Messi seguia fent de les seves. Ha fregat el gol en el minut 15, i l’ha estat a punt de servir a Suárez poc després. Aleshores, en una de les poques jugades en què la pilota ha arribat a l’àrea del Barça, Ter Stegen ha comès penal sobre Dembélé. Però l’alemany, que tornava després de superar unes molèsties, ho ha solucionat amb una gran aturada. El Celtic havia tingut la seva oportunitat, i el Barça ja no el tornaria a perdonar.

Neymar Jr i Messi han connectat aquell radar que tenen per trobar-se sense mirar-se per fabricar el segon. Una jugada màgica entre el ‘10’ i l’’11’ ha acabat amb Messi marcant a plaer el 2-0. El ritme era frenètic, i el partit no concedia treves. El defensa Tierney ha evitat sota pals el gol de Rakitic, i el porter De Vries ha fet el mateix amb Neymar Jr.

Golejada a base de futbol

El descans ha donat pas a la confirmació del partidàs blaugrana. Iniesta ha entrat per Rakitic, i s’ha afegit a la festa. Primer Neymar Jr ha estrenat el seu caseller de la temporada amb un llançament magistral de falta. Posteriorment, el capità ha aprofitat l’estat de gràcia del brasiler i ha engaltat de volea una centrada seva per fer el 4-0. El Camp Nou xalava amb el futbol de l’equip, i ningú ha faltat a la festa. En la jugada següent ha repetit Messi per completar el seu hat-trick i arrodonir una actuació brillant. I ja no és cap novetat.

Però faltava Suárez. S’esperava el seu gol. I l’uruguaià, en això, no acostuma a fallar. Primer ha baixat amb el pit la quarta assistència de Neymar Jr i, a la mitja volta, ha engaltat un xut imparable a l’escaire. La festa ja era completa, però Suárez en volia més i encara ha tingut temps per fer el 7-0 després que Messi enviés un xut al pal. El Barça ho ha deixat clar. Vol la seva sisena Lliga de Campions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut