Així va ser el Celtic - FC Barcelona de pretemporada a l’Aviva Stadium

Així va ser el Celtic - FC Barcelona de pretemporada a l’Aviva Stadium

Torna a gaudir de les millors jugades del primer partit de pretemporada i de les imatges exclusives gravades per les càmeres del Club

Es dóna la casualitat que el que serà el primer rival a la fase de grups de la Lliga de Campions, el Celtic FC de Glasgow, ja va ser el primer rival del FC Barcelona a la pretemporada. En aquell primer duel del FC Barcelona 2016/17, el de l’estrena del nou curs, els dos equips es van enfrontar amb motiu de la International Champions Cup. El matx es va resoldre a favor dels blaugranes, amb un resultat final d’1-3, després que Arda obrís el marcador, el conjunt de Brendan Rodgers aconseguís empatar mitjançant Griffiths, un gol en pròpia porta dels escocesos avancés de nou el Barça i Munir sentenciés el triomf. 

La primera victòria blaugrana també va ser seguida de ben a prop per les càmeres del Club. Reviu el camí que va realitzar el conjunt de Luis Enrique; des del viatge a Dublín, passant per les imatges de l’hotel de concentració i l’escalfament a l’Aviva Stadium, fins al post partit. És el moment de tornar a gaudir de les interioritats d’aquell matx i dels gols des d’un altre punt de vista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut