Última cita per als internacionals blaugrana

Última cita per als internacionals blaugrana

Ter Stegen, Luis Suárez i Mascherano afronten l’últim compromís abans de tornar a Barcelona

Els tres últims jugadors del FC Barcelona amb partits de seleccions disputen aquest vespre els seus respectius compromisos. L’Alemanya de Ter Stegen rep, a partir de les 20.45 h, Irlanda del Nord. El porter blaugrana no va participar en la victòria de dissabte passat davant la República Txeca (3-0), en què els alemanys van refermar un liderat que avui poden consolidar si obtenen el triomf davant un rival que només és a dos punts en la classificació del grup C.

Per la seva part, Luis Suárez i Javier Mascherano disputen aquest vespre els partits corresponents a les eliminatòries sud-americanes. L’Uruguai ha viatjat fins a Colòmbia, on aquest vespre (22.30 h) afronta un difícil compromís amb l’objectiu de seguir liderant la taula classificatòria. El davanter blaugrana, a banda de l’al·licient col·lectiu de seguir mantenint la primera posició, es troba a només un gol d’igualar Hernán Crespo (19 gols) com a màxim golejador històric en les referides eliminatòries, fita que no va poder assolir en la darrera victòria davant Veneçuela tot i ser un dels protagonistes de l’enfrontament, ja que va assistir en dos dels tres gols locals.

Javier Mascherano, d’altra banda, disputa a la 1.30 h d’aquesta matinada a Córdoba un decisiu partit davant el Paraguai a causa de l’empat contra el Perú, que ha relegat els argentins a la cinquena posició del grup, tot i que només a tres punts del lideratge. El Brasil tanca la jornada una hora més tard a Veneçuela sense la participació de Neymar Jr per la targeta groga rebuda davant Bolívia, que comporta un partit de suspensió perquè és la cinquena del cicle.   

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut