Iniesta: “Sense Messi hem de fer un pas endavant per seguir guanyant i millorant”

Iniesta: “Sense Messi hem de fer un pas endavant per seguir guanyant i millorant”

El migcampista manxec ha assegurat que “els títols els guanyen les plantilles” i desitja que “Messi es recuperi bé i en el mínim temps possible”

Andrés Iniesta ha estat protagonista aquest dijous en la presentació del seu llibre ‘La jugada de la meva vida’, escrit amb l’ajuda dels periodistes Ramon Besa i Marcos López. Durant l’acte de presentació, en la qual ha assistit el president Bartomeu i el director d’esports professionals Albert Soler, Iniesta ha aprofitat per valorar l’actualitat esportiva, just després de l’empat del Barça davant l’Atlètic de Madrid (1-1). “No va ser el resultat que desitjàvem però és el que va succeir”. “El nostre partit va ser molt complet i vam merèixer els tres punts. L’equip continua estant bé. Esperem que els companys que estan lesionats tornin el més aviat possible. Hem de seguir en la mateixa línia que tenim, que és la correcta”, ha explicat Iniesta.

En aquest sentit, el capità del Barça ha expressat: “Tots desitjaríem que Messi estigués amb nosaltres, perquè l’equip és molt més fort amb ell que sense”. I ha afegit: “Sense Messi hem de fer un pas més per seguir guanyant i millorant. Al final els títols els guanyen les plantilles; desitgem que es recuperi bé i en el mínim temps possible”.

Iniesta ha elogiat la feina que està fent Luis Enrique a la banqueta del Barça, i sobre ell ha assegurat que hi té “una gran relació” i que està “gaudint com mai jugant a futbol”. El ‘8’ blaugrana, a més, ha reconegut: “Espero que aquest any sigui com els anteriors. Això es reflecteix a final de temporada amb els títols que aconseguim”.

Finalment, el capità blaugrana ha destacat de manera molt positiva la renovació de Sergio Busquets amb el FC Barcelona fins al 2021: “És fonamental per a nosaltres. És un jugador imprescindible, i a mesura que passi el temps encara ho serà més”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut