Borussia Mönchengladbach – Juvenil A: Amb pas ferm (1-3)

Els de Gabri superen el conjunt alemany amb gols de Dani García, Guillemenot i Mboula

Nou partit del Juvenil A en aquesta edició de la UEFA Youth League i nova victòria dels de Gabri. Els blaugranes han superat el Borussia Mönchengladbach a terres alemanyes (1-3) i sumen sis punts a la classificació per continuar amb pes ferm en aquest fase de grups. Els gols de Dani García i Guillemenot, durant la primera part, i de Jordi Mboula, just al final del partit, ho han fet possible, en un enfrontament en què els blaugranes han gaudit de més ocasions.

Inici elèctric

El Borussia – Barça ha començat de la millor manera possible per al Juvenil A blaugrana. I és que, quan encara no s’havien jugat ni 10 minuts del duel contra els alemanys, els de Gabri s’han avançat en el marcador. Ho han fet mitjançant un gol de Dani García, que ha agafat el refús d’un potent xut de Carles Pérez per fer el 0-1 (min 8).

Una diana que ha estat la primera pedra del camí cap al triomf, tot i que el Juvenil A no ho ha tingut fàcil per lligar-ho. Perquè, tot i que Guillemenot ha ampliat distàncies mitja hora més tard, després de rebre una passada a l’esquena de la defensa i picar la pilota per sobre del porter (0-2, min 36), el jugador local Schikowski ha aconseguit posar l’1-2 sobre el descans (min 45).

Sense canvis fins al final

Després del pas per vestidors, el Borussia Mönchengladbach ha intentat empatar, mentre que el FC Barcelona ha buscat fer el tercer. Una de les oportunitats més clares l’ha tingut Abel Ruiz, que s’ha plantat sol davant Langhoff però no ha aconseguit definir bé (min 82). Finalment, però, els de Gabri han aconseguit el seu objectiu i han acabat de sentenciar el duel en una contra del mateix Abel Ruiz que ha materialitzat Mboula (1-3, min 90) per fer que els tres punts volin cap a Barcelona.