El Camp Nou acollirà el congrés de medicina i ciències del futbol més important del món

El Camp Nou acollirà el congrés de medicina i ciències del futbol més important del món

L'edició de la International Conference on Sports Rehabilitation and Traumatology se celebrarà del 13 al 15 de maig del 2017, i es preveu l’assistència de més de 2.000 delegats de més de 65 països

El Camp Nou es convertirà en l’epicentre del món de les ciències de l’esport i la medicina del futbol el proper mes de maig, gràcies a la celebració del congrés més important que se celebra en aquest àmbit. La International Conference on Sports Rehabilitation and Traumatology, organitzat per Isokinetic Medical Group conjuntament amb la FIFA i amb el suport del FC Barcelona, arriba a la 26a edició consolidada com una trobada de referència mundial, i per primera vegada se celebrarà a Barcelona, en lloc de Londres o Milà, les ciutats que l’han acollit durant tots aquests anys.

La Internacional Conference on Sports Rehabilitation and Traumatology tindrà com a lema ‘El futur de la medicina del futbol’ i es presenta com una excel·lent oportunitat de trobar sinergies entre les idees innovadores de joves especialistes i l’experiència dels professionals més reconeguts en aquest camp.

El congrés està obert a totes aquelles persones que formen part del món de les ciències de l’esport i la comunitat de la medicina del futbol.

FC Barcelona, Isokinetic i FIFA organitzen l’esdeveniment més important de la medicina del futbol

Per al FC Barcelona, aquest congrés s’emmarca dins de l’objectiu estratègic del Club de convertir-se en referent mundial dins el món de l’esport a través del projecte 'FCB Coneixement' per la investigació, la generació, la transmissió i la transferència de la informació i el coneixement.

Isokinetic Medical Group és un líder en l’àmbit mundial en el camp de les lesions esportives, el tractament, la rehabilitació ortopèdica i la recerca, amb més de 30 anys d’experiència en el tractament de pacients en les seves vuit clíniques de tot Europa.

En el programa del congrés quedarà inclosa la trobada anual dels FIFA Medical Centers of Excellence, que aplega 49 centres d’arreu del món i 211 associacions membres, sota l’organització de la F-MARC (Centre d’Avaluació i Investigació Mèdica de la FIFA). Aquest organisme dins de la FIFA es va constituir el 1994, amb l’objectiu de protegir la salut de tots els jugadors i promoure el futbol com una activitat d’oci saludable. Els serveis mèdics del FC Barcelona formen part d’aquest selecte grup des del 2013, quan van rebre el certificat FIFA Medical Centre of Excellence, i es van convertir en el primer club del món que va tenir aquesta categoria. Isokinetic Medical Group va ser el 2009 l’onzè FIFA Medical Center of Excellence en ser reconegut.

El MuscleTech Network, inclòs en el programa

El congrés també inclourà la 9a edició del MuscleTech Network que organitza cada any el FC Barcelona, i que s’ha convertit en una referència en l’àmbit mundial com a fòrum de reunió d’investigadors, metges, fisioterapeutes i preparadors físics per intercanviar i discutir les últimes tendències i innovacions en el camp de les lesions del múscul i el tendó a l’esport.

Per al FC Barcelona, la International Conference on Sports Rehabilitation and Traumatology  constitueix un gran repte organitzatiu, ja que es preveu l’assistència de més de 2.000 delegats de la comunitat futbolística relacionada amb la medicina del futbol (metges, fisioterapeutes i preparadors físics) de més de 65 països. L’atractiu internacional de Barcelona i l’acreditada experiència del Club en l’organització d’esdeveniments de tot tipus en les seves instal·lacions permeten afrontar aquest repte amb total garantia d’èxit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut