Els Gasol i el seu passat blaugrana, protagonistes a la CBS

Els Gasol i el seu passat blaugrana, protagonistes a la CBS

La cadena nord-americana estrena aquest dimarts, dins el programa 60 Min Sports, el reportatge que va gravar aquest estiu al Camp Nou amb Pau i Marc Gasol

La vinculació de Pau i Marc Gasol amb el FC Barcelona és un dels eixos del reportatge que la cadena de televisió dels Estats Units CBS estrena aquest dimarts en exclusiva. Els Gasol, dos dels millors jugadors de l’NBA, són els protagonistes d’un treball que, dins el prestigiós programa 60 Min Sports (un dels més seguits a la televisió dels Estats Units), repassa les seves trajectòries vitals i la seva etapa formativa al Barça.

L’entrevista del Pau i del Marc amb la CBS va fer-se al centre de la pista del Palau Blaugrana, escenari on va deixar la seva petjada al Barça. Els Gasol van ser entrevistats per Jim Axelrod, el presentador de l’edició dels dissabtes de la CBS Evening News, corresponsal de la CBS i una de les cares més conegudes de la televisió als Estats Units.

Els Gasol, a més de recordar la seva etapa al FC Barcelona des del parquet del Palau, van tornar al vestidor del primer equip i van passejar per la gespa del Camp Nou, on la seva família manté els seus abonaments malgrat que viuen als Estats Units. Pau i Marc també van visitar el Museu del FC Barcelona, on van poder veure les vitrines que exposen el passat llegendari del Club i samarretes com la que Pau Gasol va lluir en la seva etapa als Lakers.

La visita dels esportistes, dos dels millors jugadors europeus de bàsquet de la història, va ser seguida amb curiositat per molts aficionats que els van reconèixer durant el seu periple per les instal·lacions del FC Barcelona.

Pau va ser jugador del primer equip del FC Barcelona entre el 1998 i el 2001. Posteriorment va jugar als Memphis Grizzlies, Los Angeles Lakers i els Chicago Bulls. Després de dues temporades a Chicago, el gran dels Gasol va signar aquest estiu pels San Antonio Spurs, el quart equip a la seva carrera a l’NBA. El Pau té dos anells de campió de l’NBA amb Los Angeles Lakers, aconseguits les temporades 2008/09 i 2009/10.

Per la seva banda, Marc Gasol va jugar al primer equip culer des de la temporada 2003/04 fins a la 2005/06, i a l’NBA sempre ha defensat la samarreta dels Memphis Grizzlies. La temporada 2012/13 va ser nomenat millor jugador defensiu de tota l’NBA. El 15 de febrer del 2015, els dos jugadors formats a les categories inferiors del FC Barcelona van protagonitzar una imatge icònica en la història de l’NBA: van fer el salt inicial al partit de les estrelles disputat a Nova York.

La CBS, i concretament el programa 60 Minutes, sempre ha tingut un tracte molt especial amb el FC Barcelona i amb tot allò que el nostre club representa. El 2013, un dels corresponsals de la CBS, Bob Simon, va portar a terme un ampli reportatge sobre el Barça, la primera vegada que una de les grans cadenes nord-americanes centrava la seva mirada al FC Barcelona.

Gràcies al reportatge de Simon, la imatge del FC Barcelona va ser percebuda en aquell mercat com una entitat que representa alguna cosa més que un club de futbol. Aquella emissió de la CBS va ser sens dubte un exemple de la dimensió global que estava adquirint el Club, consolidat avui com una icona i un dels gegants de l'esport mundial. Aquell reportatge de la CBS es pot veure al web del FC Barcelona.

Enllaç de la pàgina web del programa 60 Minutes de la CBS.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut