CE Sabadell – Juvenil A: Lluita fins al final per seguir invictes (1-3)

CE Sabadell – Juvenil A: Lluita fins al final per seguir invictes (1-3)

Els de Gabri Garcia es mantenen líders en solitari gràcies a un triomf molt treballat que s’ha decidit en el tram final del partit

El Juvenil A del FC Barcelona segueix comptant els seus partits per victòries després del triomf a domicili d’aquest diumenge contra el Sabadell. L’equip de Gabri Garcia s’ha hagut d’encomanar a l’ofici i al caràcter per sumar tres punts en un duel intens que s’ha decidit al tram final. Després d’avançar-se mitjançant Lee, els locals han empatat a la segona part. Després de moltes ocasions, Guillemenot i Abel Ruiz han sentenciat la victòria que manté els blaugranes al capdavant de la Divisió d’Honor amb els 15 punts possibles.

L’avantatge mínim del Barça al final de la primera part reflectia la superioritat dels de Gabri Garcia, però deixava el partit encara molt obert. Des de l’inici els culers han tancat el rival a la seva àrea. Tot i el domini, costava crear ocasions. Mboula, incisiu a la banda dreta, ha estat qui ha avisat primer. Mentre el Juvenil blaugrana buscava el gol, el Sabadell feia sensació de perill a pilota aturada. El gol, finalment, ha arribat amb un xut sec de Lee des de la frontal de l’àrea que s’ha colat per la base del pal.

Una altra bona ocasió d’Mboula ha donat pas al descans. En tornar dels vestidors, el Sabadell s’ha mostrat més incisiu. Sergi Puig ha salvat la primera bona ocasió local, però no ha pogut fer res al minut 53 per evitar el gol de Kilian, que ha definit a l’escaire una assistència interior. A partir de l’empat, el duel ha anat apujant la seva intensitat. Mboula ha desaprofitat dues bones ocasions quasi consecutives, i Collado, amb un xut des de 40 metres, ha estat a punt de sorprendre. El gol s’apropava, i finalment ha arribat des del punt de penal al minut 75. Guillemenot –entrant des de la banqueta– ha definit des dels onze metres per tornar l’avantatge culer.

Amb el resultat de nou a favor, el Barça ha pogut dominar amb tranquil·litat. No ha tornat a patir pel resultat, i Busquets i Abel Ruiz han estat a punt de sentenciar. El gol que ha acabat de certificar la victòria blaugrana, però, s’ha fet esperar. Abel Ruiz, finalment, ha marcat en temps afegit l’1-3 final que manté el Juvenil A de Gabri Garcia invicte i líder en solitari. La setmana vinent tindrà una nova prova de foc, amb el derbi contra l’Espanyol. Serà el dissabte, a les 12 hores, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Remuntada exprés del Juvenil B

Mentre els de Gabri Garcia guanyaven a domicili, el Juvenil B  de Quique Álvarez remuntava a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Després d'anar perdent 0-2 contra el Júpiter, els blaugranes han capgirat el marcador a l'últim quart d'hora de partit. Juan Fernández ha retallat distàncies des del punt de penal al minut 74, Labinot Kabashi ha empatat quatre minuts després i Lucas de Vega ha certificat la remuntada cinc minuts abans del final. Així, el Juvenil B continua colíder de la Lliga Nacional amb 15 punts i un partit menys que els seus rivals directes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut