Luis Enrique: “L’estratègia ens ha donat una victòria merescuda”

Luis Enrique: “L’estratègia ens ha donat una victòria merescuda”

El tècnic blaugrana ha destacat la bona remuntada del seu equip, i ha recalcat el canvi en l’estil de joc del Mönchengladbach

El FC Barcelona ha remuntat davant el Borussia Mönchengladbach i ha vençut (1-2) en el segon partit de la fase de grups de la Lliga de Campions. Els gols d’Arda Turan i Gerard Piqué han capgirat el gol inicial de Thorgan Hazard. El tècnic blaugrana, Luis Enrique Martínez, ha assegurat “que ells han jugat d’una manera que no esperàvem”, però ha recalcat que han guanyat "de manera justa”.

Repassa les declaracions més destacades de la roda de premsa de Luis Enrique:

  • “Esperàvem que ens pressionessin a dalt però no ho han fet. A la primera part, tot i que ells han estat tancats els onze al darrere, hem tingut 3-4 ocasions clares. Però han aprofitat de manera meravellosa una transició per marcar-nos”.  
  • “Han sortit amb una línia de cinc amb dos carrilers i s’han replegat. Han fet quelcom que no estan acostumats, però nosaltres sí que estem acostumats a jugar contra equips que es tanquen. La majoria dels equips canvien el seu estil quan juguen contra nosaltres”.
  • “A la segona part hem canviat el posicionament i la gent que ha entrat ho ha fet molt bé. Hem guanyat de manera justa. L’estratègia ens ha donat una victòria que ens va molt bé”.
  • Rafinha i Arda han estat un clar exemple que necessitem tots els jugadors, independentment si comencen de titulars o sortint a la segona part”.
  • “Ha estat una victòria merescuda pel gran esforç que hem fet davant un equip que feia molts partits que no perdia a casa”.
  • "Piqué ha estat molt bé, en la mateixa línia de l'equip. Sempre està a un bon nivell, és un jugador vital, clau. Ens dóna sortida de la pilota i un gran joc defensiu".
  • “Sempre s’aprèn de tots els partits, independentment del resultat. I sempre hi ha coses que cal millorar”.
  • “Tots els meus jugadors tenen un gran nivell de confiança. Estic content amb el rendiment de tots”.
  • "El nostre objectiu és intentar passar com a primers de grup i no fem comptes, l'objectiu és guanyar cada partit i sabem la dificultat que té el grup".
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut