Naturhouse La Rioja – FC Barcelona: Esforç extra per sumar un nou triomf (22-24)

Els blaugranes s’han endut un triomf molt treballat a la pista d’un equip Champions, en un partit en què Lasse Andersson ha estat el màxim golejador

El FC Barcelona Lassa d’handbol ha superat aquest dissabte el Naturhouse La Rioja en un dels partits més ajustats de la Lliga Asobal. Els homes de Xavi Pascual arribaven a la pista del Naturhouse conscients de les complicacions que tindrien. De fet, l’última derrota de l’equip va ser en aquesta mateixa pista –el 18 de maig del 2013. Com era d’esperar, la intensitat ha estat molt alta en tot moment. Els blaugranes han dominat el marcador durant els 40 minuts de partit. Tot i aixpo, els de Logronyo els han estat seguint de molt a prop al llarg de tot l’enfrontament. Al final, el Barça Lassa s’ha acabat imposant per dos gols de diferència (22-24) i suma així la seva noranta-quatrena victòria consecutiva a la Lliga Asobal.

El Barça Lassa no ha començat amb la mateixa força que el Naturhouse, i s’ha trobat per darrere del marcador en el minut 10 de partit (6-4). Tot i això, la reacció dels culers  ha estat ràpida. Els de Xavi Pascual han hagut d’apujar la intensitat, sobretot defensivament, per poder contrarestar la del rival. La defensa, juntament amb un encertat Pérez de Vargas sota els pals, han aconseguit remuntar el marcador i mantenir a ratlla els locals durant tot el primer temps.

La segona part ha seguit la mateixa línia que la primera, i els homes de Xavi Pascual han mantingut la mateixa intensitat defensiva per contrarestar el poder ofensiu del Naturhouse. Les parades de Pérez de Vargas i l’encert de cara a porteria de Lasse Andersson (el màxim anotador amb 7 gols, 5 durant la segona part) han fet que els culers s’imposessin a un dels rivals més complicats de la competició. El Barça suma, d’aquesta manera, tres anys i quatre mesos sense perdre un partit de la competició domèstica.