Jordi Monés explica l'FCB Universitas als Estats Units

Jordi Monés explica l'FCB Universitas als Estats Units

El directiu i comissionat de l’FCB Universitas ha presentat aquest dijous el projecte a l’oficina que el FC Barcelona té a Nova York

El Dr. Jordi Monés ha explicat aquest dijous als Estats Units el projecte FCB Universitas, Sport Innovation Hub, en una presentació davant dels mitjans de comunicació i convidats que ha tingut lloc a l’oficina que el FC Barcelona ha inaugurat recentment a Nova York. Ahir, dimecres, el directiu i comissionat de l’FCB Universitas l’explicava en un sopar que va tenir lloc al Harvard Club de Nova York davant d’un grup selecte de convidats, entre els quals hi havia, entre d’altres, representants de les universitats de Georgetown, NYU, Fordham, Harvard, Columbia i Cornell, així com de les Nacions Unides, de l’UNICEF i Mount Sinai. També hi eren presents institucions esportives com l'MLS (Major League Soccer), l’NBA, LaLiga, els New York Red Bulls (futbol), els New York Rangers (hoquei gel), els New York Yankees (beisbol) i els Brooklyn Nets (bàsquet).

FCB Universitas, Sport Innovation Hub és l’instrument encarregat de projectar i compartir amb l’exterior el coneixement generat pel Club. La seva missió consisteix a crear un centre de renom internacional per a I+D, en la generació i la transmissió de coneixement, i en la innovació en el sector esportiu, en col·laboració amb les millors marques i els professionals més prestigiosos. Les àrees clau d’aplicació inclouen els serveis mèdics, el rendiment, la tecnologia, els esports d’equip i les ciències socials.

Pel que fa a la implementació del projecte als Estats Units, el FC Barcelona està ja col·laborant amb la Universitat de Georgetown a Washington DC per a la celebració a Barcelona d’un simposi sobre lideratge en el futbol. Aquest curs oferirà als assistents una plataforma per explorar oportunitats laborals en la gestió esportiva. Durant el simposi, professorat dels programes d’Indústries Esportives de la Universitat de Georgetown impartirà sessions sobre diferents temàtiques com l’analítica aplicada al futbol, retransmissions periodístiques, gestió d’ingressos esportius i la venda i el patrocini de mitjans digitals. L’objectiu d’aquests cursos és crear sinergies amb els professionals del FC Barcelona, així com explorar col·laboracions conjuntes per al futur.

L’FCB Universitas també està treballant amb l’ISDE i la Universitat de Columbia en un curs sobre el dret esportiu. A més, està negociant amb altres universitats destacades del país per al desenvolupament de nous currículums que permetin que el programa continuï complint la seva missió.

Per a més informació: www.FCBUniversitas.com

A partir del mes de desembre està previst posar en marxa una plataforma de cursos online de matèries relacionades amb la medicina de l’esport i el dret i el màrqueting esportiu, entre d’altres.

Declaracions del Dr. Jordi Monés, directiu del FC Barcelona i comissionat de l’FCB Universitas:

“Per a nosaltres és molt important explicar l’FCB Universitas als Estats Units, un dels països estratègics i prioritaris per al Club. Aquest projecte té com a objectiu mantenir l’excel·lència del FC Barcelona mitjançant l’intercanvi de coneixement, consolidar-nos com a referent mundial en la investigació i innovació i contribuir als nostres valors, transferint aquest coneixement per millorar la qualitat de vida de les persones".

“La recerca de l’excel·lència, la voluntat de ser un referent mundial i el compromís social són objectius de l’FCB Universitas i formen part també de l’essència del nostre club”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut