Golejada del Juvenil A a l’Atlètic Balears

El conjunt de Gabri Garcia ha vençut amb contundència a Palma davant l’Atlètic Balears (2-4) amb gols de Tur, Mingueza, Collado i Pérez

El conjunt de Gabri Garcia ha vençut amb contundència a l’Atlètic Balears (2-4) en el partit corresponent a la setena jornada de Lliga.

Un Juvenil A que ha encarrilat el partit a la primera part, marxant al descans amb un 0-2 gràcies als gols de, curiosament, els dos centrals: Tur i Mingueza. Dos gols que han arribat de còrner en una primera meitat on el FC Barcelona ha dominat amb claredat.

Ja a la segona part, Collado, amb un xut creuat, ha fet el 0-3. Els locals han retallat distàncies i han arribat a situar el 2-3 al marcador, però Carles Pérez, ja als últims minuts de partit, ha marcat el 2-4 definitiu per donar un triomf merescut als blaugranes. Amb aquesta victòria, els culers continuen líders amb 21 punts, amb ple de victòries. A més, l’Espanyol ha empatat (2-2) a casa del Sabadell i això fa augmentar l’avantatge a la taula classificatòria.

El Juvenil B s’emporta el derbi

Si el passat dissabte va ser el Juvenil A qui va vèncer al conjunt blanc-i-blau, aquest cop ha estat el juvenil B del FC Barcelona qui s’ha endut el derbi barceloní davant l’Espanyol al vèncer per 1-0 gràcies a un gol de Kun als 82 minuts de joc.

Els blaugranes han estat molt superiors i han dominat gran part del partit, amb un xut al pal de Lucas de Vega com a l’ocasió més clara de la primera part. Tot i que hi ha hagut fases amb més igualtat, l’Espanyol no ha arribat a llançar entre pals mentre el Barça ha anat acumulant diverses ocasions. El gol no arribava fins que, a falta de només 8 minuts pel final, els homes de Quique Álvarez han aconseguit el gol de la victòria gràcies a una bona definició de Kun. Amb aquest triomf, el Juvenil B continua líder amb 21 punts, amb set victòries en set partits.