FC Barcelona Lassa – Alcobendas: Els blaugranes segueixen com a líders invictes (7-3)

Els homes de Ricard Muñoz sumen 18 punts dels 18 possibles davant l’Alcobendas, un equip que no trepitjava el Palau Blaugrana des de feia 12 anys

El FC Barcelona Lassa ha sumat aquest diumenge una altra victòria després de vèncer (7-3) l’Alcobendas en el partit corresponent a la sisena jornada de l’OK Lliga.

Des dels primers minuts el Barça s’ha mostrat insistent en atac i ha pressionat molt l’Alcobendas. De mica en mica s’han anat acostant a la porteria visitant fins que al minut 5 Pau Bargalló ha aprofitat un llançament llunyà de Pablo Álvarez per enganxar la bola amb l’estic i enviar-la al fons de la xarxa. Els blaugranes han mantingut la bona ratxa i quatre minuts després Matias Pascual ha rematat dins l’àrea un xut de Marc Gual.

L’Alcobendas, que feia dotze anys que no trepitjava el Palau Blaugrana a l'OK Lliga, ha sortit de la seva zona de confort i ha creat ocasions que s’han acabat convertint en gol després que Florent David xutés en llarg i Marcos López toqués la bola per enviar-la al fons de la xarxa. Tres minuts després els visitants han continuat movent la bola i el jugador francès ha marcat el segon gol visitant.

El Barça Lassa ha posat la cinquena marxa i l’ambició golejadora ha permès als homes de Ricard Muñoz aconseguir l’avantatge al marcador gràcies a un llançament llunyà de Barroso que Matias Pascual ha desviat i ha enviat dins la porteria de l’Alcobendas. Lluny de voler aturar la ratxa golejadora, Lucas Ordóñez s’ha tret de la màniga un xut de cullera des de lluny i ha fet possible que el Barça tanqués la primera part amb un avantatge de dues dianes (4-2).

Golejada culminada a la segona part

A la represa la línia ofensiva del Barça ha portat la veu cantant del partit i al minut 29 Sergi Panadero ha marcat el seu segon gol a l’OK Lliga arran d’una falta. Tot i això, l’alegria blaugrana no ha durat gaire estona perquè César Candanedo ha enviat la bola al segon pal després d’un xut creuat i l’Alcobendas ha pogut retallar la distància. Al minut 39 Matías Pascual, un dels jugadors destacats del partit, ha marcat el tercer gol del seu compte personal després d’un contraatac ràpid que ha sabut definir. Quatre minuts més tard Lucas Ordóñez ha xutat una falta directa i, després d’enganyar Martín Rodríguez, ha marcat el setè per al Barça.

Els visitants han tingut una oportunitat de gol clara quan l’àrbitre ha xiulat penal a favor de l’Alcobendas, però Sergi Fernández ha aturat el xut de Marcos López. Els blaugranes continuen sent els líders invictes de la competició després de sumar la sisena victòria conescutiva. El Barça Lassa descansarà fins al dia 1 de novembre, ja que el partit contra el Noia s'ha ajornat, per rebre la visita del Manlleu, vuitè classificat a l’OK Lliga, al Palau Blaugrana.