Igualada Calaf Grup – FC Barcelona Lassa: Golejada per reforçar el liderat (0-4)

El conjunt de Ricard Muñoz ha vençut amb claredat a Les Comes gràcies als gols de Marc Gual, Lucas Ordoñez, Pau Bargalló i Pablo Álvarez

El FC Barcelona Lassa ha guanyat l'Igualada (0-4) i continua sent líder en solitari de l’OK Lliga. Els blaugranes han vençut a Les Comes gràcies als gols de Marc Gual, Lucas Ordoñez, Pau Bargalló i Pablo Álvarez, i aconsegueixen la cinquena victòria en cinc jornades lligueres. Això els permet reforçar el liderat i sumar sis punts més que Liceo, Noia Freixenet i Alcobendas.

Un partit que ha començat amb el Barça molt actiu en atac, tenint les primeres ocasions. Pablo Álvarez i Pau Bargalló han disposat de les primeres opcions de cara a porta, però sense fortuna. El partit continuava avançant, i mentre el Igualada s’anava carregant de faltes, ha arribat el gol de Marc Gual per obrir la llauna i posar el 0-1 (minut 14). Només tres minuts després, Lucas Ordoñez ha aconseguit el segon.

Amb el Barça totalment desbocat en atac, ha arribat el tercer gol de la nit, obra de Pau Bargalló (min 20), per encarrilar encara més el matx. La primera part ha acabat amb els locals a només una falta de la desena i amb un contundent 0-3 al marcador, tot i que haurien pogut ser més si el porter Elagi no hagués detingut innombrables ocasions culers.

La sentència definitiva, a la segona

Ja al segon temps, els homes de Ricard Muñoz han sortit amb la intenció d’acabar de rematar el partit, i així ha estat. Tot i que Pablo Álvarez, al minut 28, ha fallat una falta directa (la bola ha anat al travesser), el mateix argentí ha estat l’encarregat de marcar el 0-4 només dos minuts després per acabar de sentenciar el duel.

Amb el matx encarrilat, el Barça ha mantingut el control del joc i ha disposat de força ocasions per anotar algun gol més, però Elagi ha continuat aturant sota pals. També Egurrola, aturant una doble ocasió de Francesc Bargalló, ha contribuït a mantenir la porteria culer a zero. I és que al meta barcelonista no li han marcat ni un sol gol en els dos partits que ha disputat aquesta temporada.

Els minuts continuaven passant i al 44 ha arribat la doble errada de penal. Primer Tety Vives no ha pogut batre Egurrola, ni en el llançament del penal ni tampoc en el rebot. Segons després, Edu Lamas, també de penal, no ha estat capaç d'anotar el cinquè gràcies a una bona acció, un cop més, d’Elagi Deitg.

Però no serien els únics penals fallats de la nit. A falta de dos minuts per al final, un altre penal per al Barça, aquest cop llançat per Matías Pascual, i un altre cop parada d’Elagi. Finalment, victòria per 0-4 del Barça Lassa, que suma 15 punts de 15 possibles i es manté com a líder en solitari de l'OK Lliga després de cinc jornades de campionat. A més, tenint en compte els resultats dels principals competidors, els blaugranes han augmentat l'avantatge sobre el segon classificat.