Sergi Samper: “Veig el Barça molt fort”

Sergi Samper: “Veig el Barça molt fort”

El migcampista cedit al Granada, que visitarà el Camp Nou per primera vegada com a rival, reconeix en una entrevista als mitjans del Club que serà un partit especial perquè el Barça és l’equip de la seva vida

El duel contra el Granada al Camp Nou tindrà l’al·licient de rebre una cara coneguda al FC Barcelona. És Sergi Samper, jugador cedit al conjunt andalús pel club blaugrana, i trepitjarà la gespa de l’Estadi per primera vegada com a rival. I és que el migcampista barceloní és el primer jugador que ha arribat al primer equip passant per totes les categories del Club des de la seva entrada als sis anys a l’FCBEscola. Per aquest motiu el partit serà “especial” per a Samper, perquè “el Barça és l’equip de la meva vida”, com ha comentat en una entrevista als mitjans oficials del Club. En aquest sentit, Samper està vivint la seva primera experiència fora de casa i destaca que “l’afició i la gent que treballa al Granada em tracten molt bé”. Això sí, Samper ha reconegut: “Trobo a faltar la manera d’entrenar-se al Barça”.

"El Barça s’ha reforçat molt bé i té un perfil de jugadors que ofereix moltes variants"

Samper ha expressat que, tot i la distància, segueix el Barça sempre que pot, i ha assegurat que veu “el Barça molt fort”. El migcampista del conjunt andalús ha valorat que l’equip “s’ha reforçat molt bé i que té un perfil de jugadors que ofereix moltes variants”. El Granada, que visitarà l’Estadi a la part baixa de la classificació, ha tingut un inici de temporada mogut a la banqueta, després que Lucas Alcaraz es fes càrrec de l’equip en ser destituït Paco Jémez. El migcampista, que ha reconegut que quan trepitgi la gespa del Camp Nou li vindran “molts records”, espera poder “treure alguna cosa positiva del partit”.

Per Samper la destitució de Jémez “va ser precipitada, però al final el futbol és així i els resultats no arribaven”. Sobre Lucas Alcaraz, Samper ha comentat que “és un tècnic amb les idees clares, que vol les línies molt juntes i que valora l’aspecte defensiu”. I ha afegit: “És un estil de joc a què mai he jugat, però si vull jugar i estar en els seus plans m’hi he d’adaptar”. Amb tot, Samper ha reconegut que “l’equip està treballant molt bé i els resultats arribaran”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut