Jumilla – FC Barcelona Lassa: Victòria contundent per continuar amb la línia ascendent (3-11)

El FC Barcelona Lassa ha sumat el primer triomf lluny del Palau a la Lliga després de jugar un partit molt complet en tots els aspectes

La derrota a Peníscola que van patir els blaugranes a la primera jornada de Lliga ja queda molt lluny. El FC Barcelona Lassa ha superat un test de nivell després de vèncer a domicili (3-11) el Jumilla. Els homes d’Andreu Plaza han fet un partit intens des del moment en què la pilota ha començat a rodar. Els jugadors culers han sortit amb intensitat, domini i, sobretot, amb ganes d’emportar-se el duel per retrobar-se amb les bones sensacions dels últims enfrontaments.

En menys de 15 minuts, partit sentenciat

Els de Plaza només han necessitat 15 minuts per sentenciar el matx i posar-se per davant al marcador de manera clara i contundent. La pressió i la contundència de cara a porteria han fet que els blaugranes estiguessin molt encertats a l’hora de fer dianes, i ja a la primera part han encarrilat el partit (2-7). Adolfo ha obert el marcador al minut tres, i poc després ha aconseguit tres gols més amb els quals s’ha adjudicat el seu pòquer de dianes particular. Ferrao també ha assolit la medalla del hat-trick durant el matx d’avui, i tots dos han estat els jugadors més destacats. L’equip local no ha pogut superar el gran nivell de joc que ha practicat el FC Barcelona Lassa i només ha anotat dues dianes a la primera part.

El segons temps ha començat amb un to molt semblant al del començament del partit. El FC Barcelona Lassa ha continuat movent la pilota amb criteri per adormir-la i aprofitar un error defensiu del rival o una acció de contraatac per aconseguir una distància de gols gairebé inabastable per al Jumilla. Tot i l’exultant resultat que ja havia aconseguit el conjunt de Plaza al segon tram de l’enfrontament, els blaugranes no han deixat de persistir en el seu bon joc i el bon moviment de pilota. La pressió era d’allò més alta per intentar robar l’esfèrica al més a prop de l’àrea rival possible per treure el màxim profit de les seves jugades d’atac.

Fluïdesa al final del partit

El tram final ha estat un monòleg blaugrana. El ritme ha baixat una mica, però el FC Barcelona Lassa ha continuat insistint per anotar com més gols millor. Les bones passades i les bones jugades continuaven fluint per la pista perquè la pilota estigués gairebé tota l’estona als peus dels jugadors de Plaza. L’equip local ha tingut alguna jugada aïllada per intentar maquillar el marcador, però ha estat amb comptagotes. El coixí que ha agafat el Barça a la primera meitat, juntament amb al concentració dels blaugranes durant tot el partit, han fet impossible una reacció per part del Jumilla. Els d’Andreu Plaza han posat la cirereta del pastís a falta d’un minut i mig per acabar, i han arrodonit el marcador amb l’onzè gol de la nit.

Aquesta és la línia que cal seguir per a l’equip blaugrana perquè les coses comencin a sortir bé i es puguin anar escalant posicions a la classificació.