Enrile PAS Alcoi – FC Barcelona Lassa: Confiança adquirida per afrontar el primer viatge

Enrile PAS Alcoi – FC Barcelona Lassa: Confiança adquirida per afrontar el primer viatge

L’equip de Ricard Muñoz s’enfronta aquest dissabte als alacantins amb l’objectiu d’aconseguir el novè triomf

En una pista complicada com la de l’Enrile PAS Alcoi, el Barça Lassa afronta la novena jornada amb la voluntat de mantenir la seva condició d’invicte. El duel d’aquest dissabte (20.15 h) es presenta com una nova oportunitat per continuar liderant l’OK Lliga amb sis punts de marge. Per aconseguir-ho, però, primer s’ha de superar un rival “que s’ha renovat molt i que té necessitat de punts”, segons ha afirmat un Ricard Muñoz que vol “sumar els tres punts, fer un bon partit i tornar cap a casa invictes”.

Davant els mitjans de comunicació, el tècnic blaugrana ha assenyalat que “l’Alcoi és un equip molt compensat, amb bons xutadors des del darrere, jugadors determinants en l’un contra un i amb una base de l’equip és la mateixa”.

Matias Pascual: “Mai és fàcil guanyar-los”

Després de l'entrenament de divendres al matí, i abans de pujar a l'autocar per iniciar el viatge, l’argentí Matias Pascual també ha explicat que el duel d’aquest dissabte “és complicat” perquè “és un viatge llarg i la pista és difícil”. El jugador blaugrana ha assegurat: “Tenim l’experiència d’anys anteriors i sabem el que ens podem trobar, perquè mai és fàcil guanyar-los”.

L’Alcoi es troba en 14a posició i amb set punts, i ha guanyat un partit a casa (contra el Girona, 5-4) i un altre a fora (davant el Vilafranca, 3-5); a més, ha empatat a la pista del Manlleu (3-3). El nou Alcoi de Sergi Punset, que ha agafat el relleu de Diego Mir, manté dos pilars, Ferran Formatjé i Pere Cañellas, a més del porter Marc Grau Guiri. Aquest curs ha incorporat el torderenc David Gelmà –màxim golejador de l’equip amb vuit gols, els portuguesos Xavier Lourenço i Tomas Castanheira i els argentins Tutti Baieli i Francisco Roca

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut