FCBDesplaçaments omple un primer avió per anar a Glasgow

FCBDesplaçaments omple un primer avió per anar a Glasgow

El Club posa un segon avió a disposició dels socis i aficionats que vulguin estar presents al partit de la Lliga de Campions al camp del Celtic

FCBDesplaçaments ja ha omplert l’avió que tenia previst per al viatge dels socis i seguidors a Glasgow el proper 23 de novembre per assistir al partit de la lligueta de la Lliga de Campions entre el Celtic i el FC Barcelona.

Atesa la rapidesa amb què s’han omplert les 180 places del xàrter organitzat pel FC Barcelona i els dies que encara falten per a la celebració del partit, FCBDesplaçaments ha afegit un segon avió per anar a Glasgow. Per aquest motiu, tots aquells socis o seguidors que vulguin anar a veure el matx disposen de noves places per al seu desplaçament.

Aquest segon avió també serà d’anada i tornada el mateix dia del partit i manté les mateixes característiques i preus de la primera oferta. El cost és de 232 € per als socis, 312 € per a penyistes i carnet de compromís, i 392 € per a la resta de seguidors. A aquests preus cal afegir-hi el preu de l’entrada, que en aquesta ocasió té un cost de 55 € o 52 €.

Per a aquest partit els socis han sol·licitat un total de 725 entrades, un cop finalitzat el termini de demanda exclusiu per a ells, i per a aquesta ocasió FCBDesplaçaments ofereix un nou programa de viatge amb tots els avantatges i comoditats que són característics.  

Avantatges, comoditat i acumulació de punts

Aquest viatge entra dins del pla de fidelització de FCBDesplaçaments+, que permet als usuaris del servei sumar punts per ser bescanviats posteriorment en futurs viatges organitzats per l’agència del Club.

El programa del viatge a Glasgow inclou els aspectes següents: bitllet d’avió xàrter Barcelona-Glasgow-Barcelona, tots els trasllats que s’efectuïn entre l’aeroport, el centre de la ciutat i l’estadi, assegurança de viatge, pack d’animació, assistència durant el viatge per part del personal del FC Barcelona i acumulació de 2.320 FCBPunts per als socis, 3.120 a penyistes i carnet de compromís, i 3.920 per a la resta de seguidors.

Com a promoció especial per al Pla de Fidelització, FCBDesplaçaments ofereix en aquest viatge una doble puntuació de punts a tots aquells seguidors que ja hagin assistit a un desplaçament de la Lliga de Campions, en els partits de Mönchengladbach o Manchester.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut